Ρόδος: Μυστήριο γύρω από τα αίτια θανάτου του εθελοντή πυροσβέστη

Αναβάλλεται η κηδεία του 40χρονου

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του 40χρονου εθελοντή πυροσβέστη από τη Ρόδο, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από έντονη δύσπνοια που αισθάνθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η νεκροψία - νεκροτομή δεν έριξε αρκετό φως στα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του. 

Θλίψη στη Ρόδο: Πέθανε 40χρονος που βοήθησε στην κατάσβεση της φωτιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες της rodiaki.gr, η σύζυγος, η αδελφή και τα παιδιά του προσέφυγαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του νησιού ζητώντας εξηγήσεις για τον αιφνίδιο θάνατό του. Οι συγγενείς, με έγγραφο που κατέθεσαν στο ΑΤ Αρχαγγέλου και κοινοποίησαν και στην Εισαγγελία Ρόδου, ζητούν κατεπείγουσα διαδικασία ενημέρωσης από τη νεκροψία - νεκροτομή που γίνεται στο νοσοκομείο του νησιού. 

Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να φτάσει στο νησί τεχνικός σύμβουλος που έχει διοριστεί από την οικογένεια του 40χρονου, προκειμένου να μελετήσει την αιτία θανάτου του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η κηδεία του σήμερα, Πέμπτη, όπως είχε προγραμματιστεί. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Τρίτη, ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας, πόνους στο στομάχι και αδυναμία. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ο 40χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκε προκειμένου να του αφαιρεθεί το υγρό από τον πνεύμονα. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί. Αν και ασχολείτο επαγγελματικά με τον τουρισμό, δεν έχανε την ευκαιρία να προσφέρει βοήθεια ως εθελοντής πυροσβέστης στις καταστροφικές φωτιές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top