'Ισμα Τουλάτου: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της στην Αρχαία Ολυμπία

Η άτυχη δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή λίγο πριν γίνει μανούλα

Σε εγκεφαλική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της αδικοχαμένης Ίσμας Τουλάτου / Βίνετο από Alpha

Το τελευταίο αντίο είπαν η οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι, στην άτυχη δημοσιογράφο Ίσμα Τουλάτου, που κηδεύτηκε σήμερα στο χωριό Φλόκα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ίσμα Τουλάτου: Σε εγκεφαλική αιμορραγία οφείλεται ο θανατός της

'Ισμα Τουλάτου: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της στην Αρχαία Ολυμπία

Η άτυχη δημοσιογράφος 'Ισμα Τουλάτου έφυγε από τη ζωή λίγο πριν γίνει μανούλα

Η κηδεία της έμπειρης και αγαπητής συντάκτριας του πολιτιστικού ρεπορτάζ έγινε στο νεκροταφείο του χωριού Φλόκα που βρίσκεται δίπλα στο θέατρο Ολύμπια, που αποτελεί και την έδρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Η τελευταία κατοικία της, όπως αναφέρει το ilialive.gr, βρίσκεται δίπλα σε έναν χώρο πολιτισμού, που έχει φιλοξενήσει ιερά τέρατα της τέχνης, μα κυρίως βρίσκεται δίπλα στον εμβληματικό χώρο του παγκόσμιου πολιτισμού, αυτόν της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το τελευταίο αντίο είπαν η οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι, στην άτυχη δημοσιογράφο Ίσμα Τουλάτου, που κηδεύτηκε σήμερα στο χωριό Φλόκα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Θρήνος στην κηδεία της Ίσμας Τουλάτου στην Αρχαία Ολυμπία

Το κλίμα στο χωριό από νωρίς το Σάββατο ήταν βαρύ. Ακόμα και οι κάτοικοι που δεν τη γνώριζαν καλά, αλλά την είχαν συναντήσει όταν επισκεπτόταν το χωριό, ήταν συγκλονισμένοι από τον πρόωρο θάνατό της από εγκεφαλική αιμορραγία σε ηλικία 52 ετών, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους για το ύστατο χαίρε, ενώ η εκκλησία πέρα από τον κόσμο γέμισε με στεφάνια, μεταξύ άλλων και από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ίσμα Τουλάτου: Κατέρρευσε στο σπίτι της τρεις μέρες πριν γεννήσει

Το χρονικό της μοιραίας κατάρρευσης

Η συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου έφυγε από τη ζωή το πρωί της περασμένης Κυριακής, ενώ διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι της, μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της, λίγο πριν πάρει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής και γίνει και η ίδια μητέρα.

O θάνατός της προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία. H δημοσιογράφος πιθανότατα είχε ανεύρυσμα το οποίο η ίδια δεν το γνώριζε.

Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το μωρό της. Το νεογέννητο κοριτσάκι νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια στη ΜΕΘ νεογνών του «Έλενα Βενιζέλου».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top