Ίσμα Τουλάτου: Σε εγκεφαλική αιμορραγία οφείλεται ο θανατός της

Πιθανότατα είχε ανεύρυσμα το οποίο δε γνώριζε ούτε η ίδια

Από εγκεφαλική αιμορραγία προήλθε ο θάνατος της δημοσιογράφου, Ίσμας Τουλάτου, ενώ βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Ίσμα Τουλάτου: Κατέρρευσε στο σπίτι της τρεις μέρες πριν γεννήσει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού στην εκπομπή «Alpha Τώρα», η δημοσιογράφος πιθανότατα είχε ανεύρυσμα το οποίο η ίδια δεν το γνώριζε.

Ίσμα Τουλάτου: Πότε θα γίνει η κηδεία της άτυχης δημοσιογράφου

Ο θάνατος της συντάκτριας του πολιτιστικού ρεπορτάζ σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η άτυχη δημοσιογράφος κατέρρευσε ξαφνικά ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, το πρωί της Κυριακής. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το μωρό της. Το νεογέννητο κοριτσάκι νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια στη ΜΕΘ νεογνών του «Έλενα Βενιζέλου».

Στις εξετάσεις που διενεργούνται για τις εγκυμονούσες δεν προβλέπονται εξετάσεις που να αφορούν τα νευρολογικά αγγεία και τον εγκέφαλο, επισήμανε ο διευθυντής της Νευρολογικής Κλινικής του 251 νοσοκομείου Αεροπορίας, Ε. Κουρεμένος στην εκπομπή «Alpha Tώρα».

«Μια διαταραχή στην όραση, ένας ιδιαίτερος πονοκέφαλος, μια διαφορετική αίσθηση στη μια πλευρά του προσώπου είναι ενδείξεις για να απευθυνθεί κάποιος σε νευρολόγο» ανέφερε ο κ.Κουρεμένος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top