Θεσσαλονίκη: «Είχαμε καβγάδες»-Παραδόθηκε ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας

Τι είπε στους αστυνομικούς

Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του 50χρονου έξω από βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 45χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 50χρονου, έξω από πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας

Ο δράστης αλβανικής καταγωγής παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του, Θανάση Αλεξόπουλου στο αστυνομικό τμήμα, αφού ο κλοιός είχε στενέψει και οι αρχές τον είχαν ταυτοποιήσει για το αιματηρό περιστατικό. 

Εν ψυχρώ δολοφονία 50χρονου έξω από βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη

Στιγμιότυπο από την εν ψυχρώ δολοφονία στο πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το voria.gr, ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως είχε διαπληκτιστεί άλλες δύο φορές με το θύμα, που ήταν φίλος του, λόγω δανεικών.

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία 

Η δολοφονία του 50χρονου που διαπράχθηκε στις 12.30 το μεσημέρι, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης, καταγράφηκε καρέ καρέ από κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου.

Σε αυτό φαίνεται ο 50χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα σκουρόχρωμο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο και να λογομαχεί με τον οδηγό. Την ώρα που επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, δέχεται πυρά και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα. Ακολούθως, ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top