Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας

Γνώριμος στις αρχές ο δράστης - Εντολή να κλείσουν τα σύνορα

Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία στη Θεσσαλονίκη / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στα ίχνη του δράστη της στυγερής δολοφονίας του 50χρονου έξω από βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως βρίσκονται οι αρχές. 

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία του 50χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, ο δράστης φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί. Είναι 45 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, όπως και το θύμα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να είναι οπλισμένος και είναι γνωστός στις αρχές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δοθεί εντολή να κλείσουν τα σύνορα, καθώς δεν είναι πιθανό να προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία 

Καρέ καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τη δολοφονία που διαπράχθηκε στις 12.30 το μεσημέρι, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Το οπτικό υλικό που είδε το «φως» της δημοσιότητας προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου. Ο 50χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα σκουρόχρωμο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο και να λογομαχεί με τον οδηγό. Την ώρα που επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, δέχεται πυρά και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα. Ακολούθως ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Θεσσαλονίκη: Εν ψυχρώ δολοφονία έξω από βενζινάδικο

Στιγμιότυπο από την εν ψυχρώ δολοφονία έξω από βενζινάδικο / Φωτογραφία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης εξετάζουν το επίμαχο βίντεο, ενώ συγκεντρώνουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» τη διαδρομή του αυτοκινήτου και να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Από το σημείο του φονικού περισυνελέγησαν δύο κάλυκες.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή θύμα και δράστης να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top