Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία του 50χρονου

Είχε προηγηθεί καβγάς - Περισυνελέγησαν δύο κάλυκες

Νεκρός από πυρoβολισμούς έπεσε άνδρας 50 ετών στη Θεσσαλονίκη σε πρατήριο καυσίμων. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε καβγάς μεταξύ δράστη και θύματος. 

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στη Θεσσαλονίκη - Τσακώθηκαν και τράβηξε όπλο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο Star, το φονικό συνέβη γύρω στις 12.30 το μεσημέρι επί της οδού Σόλωνος στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Δύο φίλοι ηλικίας 50 ετών - και οι δύο αλβανικής καταγωγής - κάθονταν σε μια καφετέρια λίγο πιο μακριά από το πρατήριο καυσίμων. Εκεί ξεκίνησε ένας διάλογος που κατέληξε σε καβγά και στη συνέχεια οι δύο άνδρες έφυγαν και οι δύο με τα αυτοκίνητά τους.

Ξανασυναντήθηκαν στο πρατήριο καυσίμων όπου ο 50χρονος κρατώντας κάποιο αντικείμενο προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος όμως αστραπιαία έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία του 50χρονου

Θεσσαλονίκη: Περισυνελέγησαν δύο κάλυκες

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης εξετάζουν βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ συγκεντρώνουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» τη διαδρομή του αυτοκινήτου και να φτάσουν στα ίχνη του δράστη. Από το σημείο του φονικού περισυνελέγησαν δύο κάλυκες.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή θύμα και δράστης να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top