Ζάκυνθος: «Μπράβοι με ξυλοκόπησαν άγρια», λέει 18χρονος τουρίστας

«Με έστειλαν στο νοσοκομείο για μια selfie», λέει ο νεαρός Βρετανός

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από εργαζόμενους σε μπαρ φέρεται να έπεσε ένας 18χρονος Βρετανός στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, αλλά μόλις χθες έκανε τον γύρο του διαδικτύου βίντεο που δείχνει την αγριότητα με την οποία χτύπησαν τον νεαρό τουρίστα. 

Ζάκυνθος: 37χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια στον Λαγανά

Στο βίντεο φαίνονται να τον χτυπούν με μπουνιές, κλωτσιές, γονατιές κι αγκωνιές. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που προσήγαγαν του εμπλεκόμενους στο αστυνομικό τμήμα. 

Με σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκε από μπράβους στον Λαγανά Ζακύνθου είναι ο 18χρονος Βρετανός τουρίστας Με σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκε από μπράβους στον Λαγανά Ζακύνθου είναι ο 18χρονος Βρετανός τουρίστας

Με σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκε από μπράβους στον Λαγανά Ζακύνθου είναι ο 18χρονος Βρετανός τουρίστας

Ο 18χρονος φέρεται να αναγνώρισε τον έναν από τους άνδρες που το ξυλοκόπησαν.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενου στη Ρόδο

Όσον αφορά στα αίτια του ξυλοδαρμού οι εργαζόμενοι στο μπαρ υποστήριξαν ότι ο 18χρονος ήταν εκτός εαυτού και επιτέθηκε σε μια 19χρονη, χτυπώντας την με ένα μπουκάλι.

Λαγανάς: «Με χτύπησαν για μια selfie»

Ο ίδιος ο 18χρονος πάλι, μιλώντας στην Daily Mail παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα. 

Ο νεαρός αποκάλυψε ότι από τα χτυπήματα έχει μαυρισμένα μάτια, πρησμένο σαγόνι, καρούμπαλα στο κεφάλι και κοψίματα στα χείλη και το γόνατο. 

Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε την αδερφή του επειδή φρόντιζε τη μητέρα τους

Αρνήθηκε ότι επιτέθηκε με μπουκάλι σε κάποια κοπέλα και ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει αυτήν την αντίδραση. 

Η μητέρα του 18χρονου τουρίστα που ξυλοκοπήθηκε από μπράβους στον Λαγανά κατήγγειλε ότι οι γιατροί στην έκθεσή τους αναφέρουν ότι έπεσε και χτύπησε

Η μητέρα του 18χρονου τουρίστα που ξυλοκοπήθηκε από μπράβους στον Λαγανά κατήγγειλε ότι οι γιατροί στην έκθεσή τους αναφέρουν ότι έπεσε και χτύπησε

«Καθόμουν με τους φίλους μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και είχαμε μερικά καθίσματα γύρω μας. Βγάλαμε μία selfie της μεγάλης παρέας μας εκεί και είχα πηδήξει σε ένα κάθισμα για να μπω στη φωτογραφία και χόρεψα στην καρέκλα για περίπου 10 δευτερόλεπτα», είπε ο Τζέιμς Τέιλορ.

Στη συνέχεια ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού προσπάθησε να τον τραβήξει από το χέρι για να κατέβει από την καρέκλα. Όταν εκείνος αρνήθηκε τότε ο άνδρας έφυγε κι επέστρεψε με άλλους, ξυλοκοπώντας τον άγρια. 

Ηράκλειο: Άγριος ξυλοδαρμός 24χρονης σε παραλία

«Ο μπράβος προσπάθησε να πιάσει το χέρι μου για να με τραβήξει κάτω και τράβηξα το χέρι μου πίσω πριν μου πει: “Κατέβα”. Κατέβηκα αμέσως, αλλά δε νομίζω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω το χέρι μου πίσω. Ο μπράβος έφυγε αλλά επέστρεψε δέκα δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους μπράβους που ήταν στο βίντεο και με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπούν», είπε ο 18χρονος και πρόσθεσε:

 «Σοκαρίστηκα με το πόσο λίγα μπορεί να κάνεις πριν αυτοί οι ξένοι μπράβοι αρχίσουν να δέρνουν κάποιον έτσι. Σκέφτηκα ότι αν φύγεις και είσαι ανόητος και προκαλείς προβλήματα, τότε ναι ίσως. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα συνέβαινε για κάτι τόσο μικρό όσο το να στέκεσαι σε μια καρέκλα για να βγάλεις μια selfie».

Ρόδος: «Αρνήθηκα να δουλέψω γι΄αυτόν και με ξυλοκόπησε», λέει θύμα στο Star

Ο 18χρονος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να ξανακάνει διακοπές στη Ζάκυνθο, καταγγέλλοντας ότι οι ξένοι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο κλαμπ έχουν χτυπήσει κι άλλους τουρίστες. 

Μετά την επίθεση ο Τζέιμς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία. Στους γιατρούς είπε πως τον χτύπησαν μπράβοι, ωστόσο η μητέρα του καταγγέλλει ότι έγραψαν ότι τραυματίστηκε από πέσιμο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top