Ράβε-ξήλωνε σε δρόμους: Ασφαλτοστρώνονται και μετά σκάβονται

Απίστευτο αλαλούμ με δήμους και εργολάβους εταιρειών κοινής ωφέλειας

Ένα απίστευτο αλαλούμ επικρατεί στους δρόμους, αλλά και πεζοδρόμια.

Τη μια μέρα ασφαλτοστρώνονται από τους δήμους και την άλλη εργολάβοι εταιρειών κοινής ωφελείας τους σκάβουν προκαλώντας  ζημιές που δεν αποκαθίστανται σωστά  με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν πολίτες.

Εύβοια: Ξεφεύγει η φωτιά που ξέσπασε στο Αλιβέρι

Χαρακτηριστικά, ο δήμος Θεσσαλονίκης έστειλε πενήντα επιστολές για άρση επικινδυνότητας από ατελείς εργασίες, μόνο τον μήνα Ιούνιο, σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς κοινής ωφελείας.

Κρήτη: Ξεσπά ο σύζυγος της 36χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

«Έχουμε μεγάλο θέμα με τους εργολάβους, οι οποίοι αφήνουν ατελείς τις παρεμβάσεις τους, πολλές φορές με επικινδυνότητα», δηλώνει ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης.

Έντονες οι ελλείψεις φαρμάκων: «Σαφάρι» ακόμη για παιδικά σιρόπια

Το αλαλούμ με σκαμμένους δρόμους και πεζοδρόμιο είναι μάλιστα δύο φορές επικίνδυνο, εάν μιλάμε για καρότσια με παιδιά ή ηλικιωμένους.

Φρίκη στην Κέρκυρα: Άλογο ξεψύχησε στη μέση του δρόμου

Μάλιστα, πρόσφατα ο εργολάβος, που ανέλαβε την υπογειοποίηση καλωδίων στα πεζοδρόμια της Φιλίππου, δίπλα στην αρχαία αγορά, έλαβε πρόστιμο από τον δήμο 50.000 ευρώ. Έσκαψε τόσο βαθιά χωρίς να υπολογίσει ότι ουσιαστικά κόβει τις ρίζες των δέντρων, καθιστώντας τα ασταθή στον πρώτο αέρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top