Κρήτη: Ξεσπά ο σύζυγος της 36χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

«Δεν ξέρουμε τι έγινε, ψάχνουμε να βρούμε - Το μωρό έχει ένα τρέμουλο»

«Δεν ξέρουμε τι έγινε», δηλώνει συγκλονισμένος ο σύζυγος της άτυχης 36χρονης που έχασε τη ζωή της λίγο μετά τη γέννηση του πρώτη της παιδιού. 

«Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος», λέει με δάκρυα στα μάτια, την ώρα που – μέσα στον ανείπωτο πόνο του και την αγωνία για το βρέφος τους – ψάχνει να βρει τι έφταιξε και αποχαιρέτησε για πάντα τη μητέρα του παιδιού του.

Έντονες οι ελλείψεις φαρμάκων: «Σαφάρι» ακόμη για παιδικά σιρόπια

«Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ο λόγος. Δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς μέχρι στιγμής τι έγινε», λέει συντετριμμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η άτυχη 36χρονη που πέθανε μετά τη γέννα στο νοσοκομείο Χανίων 

Η άτυχη 36χρονη που πέθανε μετά τη γέννα στο νοσοκομείο Χανίων 

Κρήτη: Πέθανε 36χρονη λίγο αφότου γέννησε το πρώτο της παιδί

«Ήταν μία γυναίκα η οποία πέρασε μια άριστη εγκυμοσύνη χωρίς κανένα πρόβλημα. Έφτασε στο σημείο να γεννήσει φυσιολογικά, στο σημείο που το μωρό ήταν έτοιμο, το κεφαλάκι του να βγει έξω και να κολλήσουμε εκεί πέρα. Κι από εκείνο το σημείο να έρθουν όλα τούμπα και να χάσει την ζωή της αυτή και το μωρό τώρα να μην ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι», προσθέτει.

Δύο νέες καταγγελίες για θανάτους πολιτών περιμένοντας ασθενοφόρο

Όσον αφορά το παιδί τους, τονίζει πως είναι με φαρμακευτική αγωγή: «Έχει ένα τρέμουλο... Ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι στιγμής οι εξετάσεις είναι θετικές. Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος και φαίνεται ο Θεός παίρνει νωρίς τους αγγέλους». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top