Κρήτη: Πέθανε 36χρονη λίγο αφότου γέννησε το πρώτο της παιδί

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται το νεογέννητο βρέφος

Πριν από επτά χρόνια μια ακόμα γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά τη γέννηση του παιδιού της στη Θεσσαλονίκη. Πριν λίγες μέρες καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο αναισθησιολόγος που εφημέρευε εκείνη την ημέρα στην κλινική, όπου γέννησε η γυναίκα - Αλήθειες Με Τη Ζήνα

Τραγωδία σημειώθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου μια 36χρονη έχασε τη ζωή της λίγο μετά τη γέννηση του πρώτη της παιδιού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας ο σύζυγος της γυναίκας τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, καθώς είχε αρχίσει ο τοκετός. 

Η 37χρονη Κατερίνα πέθανε μετά τον τοκετό - 'Ενοχος ο αναισθησιολόγος

Η 36χρονη γέννησε φυσιολογικά στις 17:00 το απόγευμα, όμως παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία, που οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σταματήσουν. Οι γιατροί τη μετέφεραν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και μετά από 7 – 8 ώρες πέθανε.

Παράλληλα, το μωράκι γεννήθηκε χωρίς σφυγμό και αμέσως διασωληνώθηκε και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό για να μεταφερθεί στην τριτοβάθμια μονάδα νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Νέα Μάκρη: Νεκρή 19χρονη έγκυος – Περίμενε για ώρες το ασθενοφόρο

Χθες έγινε νεκροψία – νεκροτομή παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, η οποία όμως δε βρήκε κάποιο μακροσκοπικό εύρημα που να δείχνει πιθανή αιτία θανάτου. 

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα γίνουν σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Αθήνας. 

Γιατρός κατηγορείται ότι έβγαλε το κεφάλι μωρού κατά τη διάρκεια τοκετού

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top