Θεσσαλονίκη: Έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονο για την μπλούζα του

Είχε το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένα 15χρονο αγόρι στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου, όταν άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους του επιτέθηκαν γιατί φορούσε μια μπλούζα με το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας και την ελληνική σημαία στο μπράτσο. 

Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο thestival.gr είπε:

Θεσσαλονίκη: Ξύλο σε άνδρα που παρενόχλησε κοπέλα στο κέντρο της πόλης

«Θέλω να τους κυνηγήσω, να τους πιάσω εγώ».

Σύμφωνα με την καταγγελία το περασμένο Σάββατο κατά τις 20:30 ο 15χρονος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρου Σβώλου και Εθνικής Αμύνης με έναν φίλο του. Ξαφνικά άγνωστοι, που φορούσαν full – face άρχισαν να τους χτυπούν πισώπλατα στο σώμα και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 15χρονος να υποστεί κατάγματα σε δύο πλευρά. Οι δράστες αφού χτύπησαν το αγόρι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ο πατέρας του υποστηρίζει ότι η επίθεση έγινε για την μπλούζα που φορούσε. 

Μιλά στο Star η νοσηλεύτρια που ξυλοκοπήθηκε από «νταή» συνοδό ασθενή

«Είμαι 1.000% σίγουρος ότι τον χτύπησαν για την μπλούζα» τονίζει, μιλώντας στο thestival.gr. «Και επειδή φορούσε την μπλούζα, δηλαδή, έπρεπε να τον δείρουν; Προκαλούσε;», αναρωτήθηκε.

Συνελήφθη μητέρα για ξυλοδαρμό της 7χρονης κόρης της σε κατάστημα του Βόλου

Ο 15χρονος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» για τρεις ημέρες. «Το παιδί μου έχει μελανιές σε όλο του το σώμα», είπε με αγανάκτηση ο πατέρας του.

Ο ανήλικος είναι σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν μπορεί να καταθέσει στην αστυνομία για την επίθεση που δέχθηκε. Φοβισμένοι είναι και οι φίλοι του που έμαθαν για την επίθεση. 

Ο πατέρας του ανήλικου αγοριού προτίθεται να κινηθεί νομικά. Σήμερα αναμένεται να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων για το περιστατικό, ενώ οι αρμόδιες αρχές θα καλέσουν τον 15χρονο για κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό θα διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας, η οποία ασχολείται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top