Συνελήφθη μητέρα για ξυλοδαρμό της 7χρονης κόρης της σε κατάστημα του Βόλου

Πώς δικαιολόγησε τις εκδορές στο παιδί της

Βόλος: Συνελήφθη 40χρονη για ξυλοδαρμό της 7χρονης κόρης της

Χειροπέδες σε μία 40χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να χτύπησε την 7χρονη κόρη της σε κατάστημα του Βόλου, πέρασαν οι αστυνομικοί.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, των ώρα που η γυναίκα και το κοριτσάκι βρίσκονταν σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών στον Βόλο. Κάποια στιγμή, η γυναίκα χτύπησε το παιδί. Πελάτης που βρισκόταν στο ίδιο κατάστημα έκανε καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενημερώθηκε η Αστυνομία και η 40χρονη συνελήφθη.

Καιρός: Μίνι καύσωνας σήμερα – Με βροχές το Σαββατοκύριακο

Η γυναίκα κρατήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ παράλληλα ο εισαγγελέας υπηρεσίας παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση και ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παιδιού.

Τι προβλέπει ο νόμος για τα ηλεκτρικά πατίνια που κυκλοφορούν στους δρόμους

Η 40χρονη οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα υπηρεσίας, συνοδεία αστυνομικών, και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής, που θα διερευνήσει αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της σωματικής βλάβης κατά ανήλικου ατόμου.

Βόλος: Στο νοσοκομείο 8χρονο αγόρι με υψηλό πυρετό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί της είναι ζωηρό και έπαιζε έντονα, ενώ οι εκδορές που έφερε προκλήθηκαν διότι έπεσε και χτύπησε σε παιδική χαρά και δεν τις προκάλεσε η ίδια με ξυλοδαρμό.

Επίσης, διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το κοριτσάκι έφερε εκδορές, αλλά δεν προκύπτει ξυλοδαρμός, ενώ στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που παρήγγειλε ο εισαγγελέας, θα γίνει και παιδοψυχιατρική εξέταση της ανήλικης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top