Μιλά στο Star η νοσηλεύτρια που ξυλοκοπήθηκε από «νταή» συνοδό ασθενή

Δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όταν γιος ασθενούς επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια και της κατάφερε χτυπήματα. 

Συναγερμός στην Πάτρα: Δίχρονος βρέθηκε κλειδωμένος σε αυτοκίνητο

Με μώλωπες, κακώσεις και ισχυρό σοκ ολοκλήρωσε την εφημερία της μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα νοσηλευόταν η μητέρα του δράστη.

Η ηλικιωμένη ασθενής παρουσίασε μια αδιαθεσία. Υπήρξε μια ένταση, στον θάλαμο μπήκαν οι γιατροί και η νοσηλεύτρια, η οποία ζήτησε από τους συγγενείς να ηρεμήσουν. Ο δράστης σε ανεξέλεγκτη κατάσταση αρχισε να τη βρίζει χυδαία, και στη συνέχεια την άρπαξε από το χέρι και τη χτύπησε.  

Άλλοι συνοδοί τον ακινητοποίησαν όταν πήρε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε να τρέχει στον διάδρομο. Η γυναίκα νοσηλεύτηκε, και έχει κινηθεί νομικά κατά του δράστη.

«Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η αδελφή του έσπαγε τα πιεσόμετρα και φώναζε, βλαστημούσε. Τους είπα "Σας παρακαλώ ηρεμήστε..." Εγώ ήθελα να εξομαλύνω το κλίμα λίγο και εκείνη την ώρα ο άνδρας μου επιτέθηκε φραστικά. Μου έπιασε το αριστερό μου χέρι, μου το έστριψε και μου έριξε μπουνιά στον αριστερό μου ώμο. Έχω πάθει κάκωση, θλάση. Είμαι σε σοκ, δεν μπορώ να το διαχειριστώ» είπε στο Star η νοσηλεύτρια που ξυλοκοπήθηκε.

Με μώλωπες, κακώσεις και ένα ισχυρό σοκ ολοκλήρωσε την εφημερία της μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top