Τρόμος στη Νέα Ιωνία: Προσπάθησε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου

«Προσπαθούσε να γδύσει κι εμένα...»

Αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό τα περιστατικά βιασμών, απόπειρας και ασέλγειας κατά γυναικών με δράστες ακόμα και εφήβους 15, 16 ή 17 ετών. Μία γυναίκα κινδύνευσε σε γνωστό δρόμο της Νέας Ιωνίας και σοκάρει με την εξομολόγησή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ένοχα τα 8 αγόρια, αθώα τα 4 κορίτσια

«Με χτύπαγε σε ότι έβρισκε, σε κάγκελα, σε σίδερο. Είχε κατεβάσει τη φόρμα που φορούσε, λέγοντας μου κάποιες απρεπείς φράσεις, δείχνοντας μου το μόριό του, προσπαθούσε να γδύσει κι εμένα» λέει η 29χρονη που έζησε τον τρόμο όταν ένας άντρας αποπειράθηκε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου.

Λάρισα βιασμός: Ο μικρότερος βιντεοσκοπούσε και οι άλλοι βίαζαν την 22χρονη

Η ίδια περιγράφει την άγρια επίθεση που δέχθηκε στην οδό Αγίου Γεωργίου, σε «απόσταση αναπνοής» από το Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας. «Αν εκείνο το βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου υπήρχε κάποιος άνθρωπος στην γύρω περιοχή που μπορεί να με άκουσε να φωνάζω και είδε κάποιον άνθρωπο να τρέχει με γκρι φόρμα, άντρα, να μπορέσει αν έχει κάποιο στοιχείο, αν θυμάται κάτι, να μιλήσει στην Αστυνομία».      

Στο «μικροσκόπιο» το υλικό από τις κάμερες

Το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στο σημείο της επίθεσης έχουν λάβει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, με σκοπό να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον επίδοξο βιαστή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top