Ξεσπά ο πατέρας της Αναστάζια: «Είπα στη γυναίκα μου "πας για ένα πτώμα"»

To κακό προαίσθημα που είχε ο πατέρας της Αναστάζια

Ρεπορτάζ για τη δολοφονία της άτυχης Αναστάζια από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις του πατέρα της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που βρέθηκε την Κυριακή δολοφονημένη στην Κω. Ο χαροκαμένος πατέρας ήταν σίγουρος πως η κόρη του απήχθη, βιάστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε.

Κως: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της Αναστάζια

Μιλώντας στην πολωνική ιστοσελίδα onet.pl, ο Αντρέι Ρουμπίνσκι χαρακτηρίζει την κόρη του σαν «ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. που πίστευε ότι όλοι ήταν φιλικοί».

Ξεσπά ο πατέρας της Αναστάζια: «Είπα στη γυναίκα μου "πας για ένα πτώμα"»

Η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία που βρέθηκε την Κυριακή δολοφονημένη στην Κω

Την έκδοση του δολοφόνου της Αναστάζια ζητά ο Πολωνός πρωθυπουργός

«Υποψιάζομαι ότι πέθανε εκείνο το βράδυ της Δευτέρας. Ήταν ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Πίστευε ότι όλοι ήταν φιλικοί. Ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα ότι την πήγαν σε οίκο ανοχής. Αλλά μετά, όταν ο 32χρονος κρατούμενος εξήγησε στην αστυνομία ότι είχε συνευρεθεί οικειοθελώς μαζί της και μετά την άφησε, ήξερα ότι δεν μπορούσε να έχει καλό τέλος» παραδέχεται ο πατέρας της 27χρονης.

Όταν η σύζυγός του πέταξε για την Ελλάδα την Παρασκευή, είχε ήδη ένα κακό προαίσθημα.

«Της είπα: "Θα πας για την αναγνώριση ενός πτώματος"», εξομολογείται.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας της, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστάζια έκαψε το χέρι της. «Το έγκαυμα την επηρέασε πολύ, επειδή νοιαζόταν τόσο πολύ για την εμφάνισή της. Έβαλε στο χέρι της αλοιφές, αλλά δεν υπήρχε καμία βελτίωση. Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι. Μίλησε με γνωστούς της στην αγορά και της υποσχέθηκαν ότι θα της το κανονίσουν» λέει ο πατέρας της.

«Εντοπίστηκαν σημάδια από ρόδες οχήματος εκεί που βρήκαν την Αναστάζια»

«Την εξαπατούσαν, προφανώς περίμεναν να νυχτώσει. Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους να της έβαλαν κάτι στο ποτό της. Όταν τηλεφώνησε στο φίλο της, είπε ότι ένας άνδρας θα την παραλάμβανε. Αλλά αντί γι' αυτό την οδήγησε σε κάποιο άδειο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άνδρες που συνάντησε, μπορεί να έφυγαν, γιατί ακούσαμε ότι τη βίασαν κι άλλοι», προσθέτει.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Αναστάζια απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Το γεγονός ότι αγνοούνταν, μας το είχε ήδη επισημάνει ο φίλος της το βράδυ της Δευτέρας. Όταν ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία τη νύχτα, το αγνόησαν αρχικά. Μόνο όταν ένας φίλος μας παρενέβη στην πρεσβεία, κάτι άρχισε να κινείται» προσθέτει ο Αντρέι Ρουμπίνσκι.

«Ο φίλος της Αναστάζια συμμετείχε στην αναζήτησή της από την αρχή. Όταν εξέταζαν το υλικό από τις κάμερες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Αναστάζια φαινόταν να ανεβαίνει σε μια μοτοσικλέτα με κάποιον. Με βάση τους αριθμούς κυκλοφορίας, ήταν δυνατόν να ταυτοποιήσουν αυτόν τον άνδρα από το Μπαγκλαντές» σημειώνει ο πατέρας της 27χρονης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top