Την έκδοση του δολοφόνου της Αναστάζια ζητά ο Πολωνός πρωθυπουργός

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της...»

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Την έκδοση του δράστη της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω ζητά ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι. 

Κως: Σε άθλια κατάσταση η μητέρα της Αναστάζια - Στον ανακριτή ο 32χρονος

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Ως εκ τούτου, θα ζητήσουμε από την Ελλάδα την έκδοση του υπόπτου, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπος με πολωνικό δικαστήριο και να λάβει τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή» συμπλήρωσε.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια σύλληψη για τη δολοφονία της ωστόσο στο κάδρο των υπόπτων βρίσκεται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος φέρεται να είναι και ο τελευταίος που την είδε. Κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση και ο φίλος της κοπέλας, ενώ την Ελλάδα βρίσκεται και η μητέρα της. 

Έρευνα διέταξε και ο Πολωνός υπουργός Δικαιοσύνης

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της δολοφονίας της άτυχης Αναστάζια, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και η πρεσβεία της Πολωνίας στην Αθήνα.

Νωρίτερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας έκανε tweet αναφορικά με τη δολοφονία της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, αναφέροντας ότι «σε σχέση με τη δολοφονία μιας 27χρονης Πολωνής στην Ελλάδα, διέταξα έρευνα. Την υπόθεση θα χειριστεί η Επαρχιακή Εισαγγελία στο Βρότσλαβ. Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top