Κως: Σε άθλια κατάσταση η μητέρα της Αναστάζια - Στον ανακριτή ο 32χρονος

Κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο σύντροφος της 27χρονης

Στον ανακριτή η η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση/ βίντεο mega

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια, μετά την είδηση ότι η κόρη της εντοπίστηκε νεκρή μετά από έξι μέρες αναζητήσεων στην Κω.

Κως: Νεκρή η 27χρονη Αναστάζια - Εντοπίστηκε η σορός της μέσα σε σακούλα

Η άτυχη 27χρονη Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω

Η γυναίκα ήρθε από την Πολωνία στην Κω για να συμμετάσχει στις έρευνες εντοπισμού της άτυχης κοπέλας. Μέχρι πρότινος, πίστευε ότι η κόρη της είχε απαχθεί, όπως είχε πει σε πολωνικά μέσα.  

Κως: «Η Αναστάζια είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η μητέρα έφτασε στα δικαστήρια της Κω, συνοδευόμενη από έναν ντέτεκτιβ και τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια στα δικαστήρια της Κω/ screenshot από Mega

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια στα δικαστήρια της Κω/ screenshot από Mega

Ο σύντροφος της κόρης της φαίνεται να αγκαλιάζει τη γυναίκα, που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει.

Ο σύντροφος της Αναστάζια αγκάλιασε τη μητέρα της που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει/ screenshot από Mega

Ο σύντροφος της Αναστάζια αγκάλιασε τη μητέρα της που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει/ screenshot από Mega

Στον ανακριτή αι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει για την ώρα είναι αρπαγή, γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο για αντίσταση, εξαφάνιση και παράνομη κατακράτηση. Αν επιβεβαιωθεί ότι εκείνος ευθύνεται για τον θάνατό της, τότε το κατηγορητήριο θα διευρυνθεί σε ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται πως ο βασικός ύποπτος δεν έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής. Ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή. Υποστήριξε στις αρχές ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τη συναίνεσή της και μετά την άφησε ζωντανή σε συγκεκριμένο σημείο.

Κως: Η Αναστάζια μπήκε στο σπίτι του υπόπτου, αλλά δε βγήκε ποτέ 

Ωστόσο, έχει πέσει σε αντιφάσεις, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η κοπέλα πέρασε από εκεί. Επίσης, δικαιολόγησε τις αμυχές που είχε ως γρατσουνιές από χόρτα κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών, ενώ στοιχείο «κλειδί» είναι ότι την επόμενη της εξαφάνισης της Αναστάζια έβγαλε εισιτήριο για να ταξιδέψει στην Ιταλία.

Κως: Kαλείται ξανά για κατάθεση ο σύντροφος της Αναστάζια

Ο σύντροφος της Αναστάζια, ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της, έχει κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Κως: «Η Αναστάζια είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς»

Δολοφονία Κως: To ζευγάρι στην Αίγυπτο το 2014

Δολοφονία Κως: To ζευγάρι στην Αίγυπτο το 2014

Βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων, ο 28χρονος Πολωνός φέρεται να είπε στις αρχές πως έλαβε ένα μήνυμα από τη σύντροφό του που έλεγε ότι θα την επέστρεφε στο σπίτι ένας φίλος και λίγο αργότερα, σε δεύτερο μήνυμα του έγραφε «έλα να με πάρεις». Πήγε στο σημείο, όμως η κοπέλα δεν ήταν εκεί. Το στίγμα του κινητού της επιβεβαίωσε πως η κοπέλα δεν είχε περάσει από το εν λόγω σημείο. 

Ο σύντροφος της Αναστάζια έχει κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο σύντροφος της Αναστάζια έχει κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια δεν έχει πια δημόσιες τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο facebook. Πριν από αυτό όμως, θα έβλεπε κανείς ότι το ζευγάρι είχε αρκετές κοινές φωτογραφίες από ταξίδια τους σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού, ενώ φαίνεται πως ήταν μαζί τουλάχιστον 10 χρόνια. 

Δολοφονία Κως: To ζευγάρι στην Iταλία το 2019

Δολοφονία Κως: To ζευγάρι στην Iταλία το 2019

Στην Κω είχαν έρθει για να εργαστούν κατά την τουριστική σεζόν. 

Κως: Ποιος και πώς μετέφερε τη σορό της Αναστάζια στο σημείο όπου βρέθηκε;

Η σορός της άτυχης 27χρονης εντοπίστηκε σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές. Ήταν κατά το ήμισυ τυλιγμένη με σακούλα, ενώ το σώμα της ήταν γυμνό και τυλιγμένο με σεντόνι. Απορίας άξιο είναι για τους διασώστες που συμμετείχαν στις έρευνες πώς βρέθηκε το πτώμα της Αναστάζια στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είχαν ελέγξει αρκετές φορές οι ομάδες που αναζητούσαν την κοπέλα.

Πιθανό σενάριο είναι η σορός να μεταφέθηκε εκεί μεταγενέστερα, ενώ πηγές λένε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταφέρθηκε από ένα άτομο. Ερωτήματα γεννά επίσης το γεγονός ότι αν ο βασικός ύποπτος είναι ο δράστης, πώς μετέφερε τη σορό αφού κρατούταν στην ασφάλεια.

Η σορός της Αναστάζια έχει μεταφερθεί στη Ρόδο, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top