Κως: «Η Αναστάζια είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς»

Μαρτυρικός ο θάνατός της 27χρονης - Στο «κάδρο« των αρχών και ένας Έλληνας

Η αποκάλυψη «βόμβα» του ειδικού αστυνομικού αναλυτή, Σταύρου Μπαλάσκα, για την υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω/ βίντεο από "Super Κατερίνα" Alpha 

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, για την υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω.

Κως: Η Αναστάζια μπήκε στο σπίτι του υπόπτου, αλλά δε βγήκε ποτέ

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα γιατί εξετάζεται από τις αρχές ο σύντροφος της 27χρονης Πολωνής, ο κ.Μπαλάσκας είπε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" του Alpha ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε ένα προφίλ, που φέρεται να ανήκει στην άτυχη Αναστάζια, σε πολωνικό site συνοδών. Εξετάζεται αν είναι αληθινό το προφίλ και αν εργαζόταν ως συνοδός στην Ελλάδα.

Η σορός της 27χρονης βρέθηκε σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών, τυλιγμένη με σεντόνι

Η σορός της 27χρονης βρέθηκε σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών, τυλιγμένη με σεντόνι

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, στο «κάδρο» της υπόθεσης υπάρχει κι ένας Έλληνας, ενώ έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής έξι καταθέσεις.

Το κινητό της Αναστάζια εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τη συνδρομή και ειδικού από το ηλεκτρονικο έγκλημα, ώστε να διαπιστωθεί αν το προφίλ ήταν πράγματι δικό της, οι επαφές, αλλά και η ανταλλαγή μηνυμάτων, εντός της ελληνικής επικράτειας.

Η Αναστάζια αναζητούταν επί έξι μέρες στην Κω/ Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της δεν έχει ομολογήσει

Η Αναστάζια αναζητούταν επί έξι μέρες στην Κω/ Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της δεν έχει ομολογήσει

Όσον αφορά στην απουσία της κάρτας SIM, την οποία ο δολοφόνος εξαφάνισε, ο κ.Μπαλάσκας ήταν ξεκάθαρος πως τα κινητά «μιλάνε».

Έγκλημα στην Κω: Ποιος είναι ο ρόλος του συγκάτοικου του 32χρονου 

Ο 32χρονος ύποπτος από το Μπαγκλαντές συγκατοικεί με έναν άνδρα από το Πακιστάν. Στο στόχαστρο των ερευνών είναι και ο συγκάτοικος του υπόπτου, ο οποίος υποστήριξε ότι η κοπέλα δεν πήγε στο σπίτι τους. 

Όσα είπε ο ο ιδιωτικός ερευνητής , Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Όσα είπε ο ο ιδιωτικός ερευνητής , Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Πιστεύω σε μεγάλο ποσοστό ότι υπάρχει συνεργός ή συνεργοί που συμμετείχαν όχι μόνο στη μεταφορά της κοπέλας αλλά και στον πιθανό βιασμό της και τη δολοφονία της», εκτίμησε ο ιδιωτικός ερευνητής , Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μαρτυρικός ο θάνατος της Αναστάζια στην Κω 

Όπως έχει γίνει γνωστό, υπάρχει βίντεο που δείχνει την 27χρονη να μπαίνει στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αλλά όχι να βγαίνει. Εικάζεται από τις αρχές ότι μαρτύρησε στο σπίτι. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν στραγγαλισμό. Ο θάνατός της φαίνεται να είναι μαρτυρικός. Η κοπέλα φέρει σημάδια ασφυξίας ενώ οι αμυχές που εντοπίστηκαν στον λαιμό του υπόπτου μπορεί να φανερώνουν ότι πάλεψε μαζί του για να σωθεί. 

Μυστήριο παραμένει πώς και από ποιους μεταφέρθηκε η σορός της. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top