Λευκάδα: Για μια selfie πνίγηκε ο 50χρονος στην παραλία Κάθισμα!  

Προσπάθησε να  βγάλει φωτογραφία αλλά τον τράβηξε το κύμα 

Για μια selfie πνίγηκε 50χρονος στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας (video - photo Σκάι) 

Για μια selfie αποδεικνύεται τελικά ότι πνίγηκε χθες ο 50χρονος τουρίστας στη Λευκάδα, στην παραλία Κάθισμα σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες!   

Τραγωδία στη Λευκάδα: Πνίγηκε λουόμενος στην παραλία Κάθισμα

Ο 50χρονος άντρας από τη Ρουμανία που πνίγηκε βρισκόταν στη Λευκάδα με τη γυναίκα του για διακοπές και πήγε στην  παραλία Κάθισμα η οποία φημίζεται για τα μεγάλα κύματα.  Χθες η κατάσταση ήταν λόγω της κακοκαιρίας ακόμη πιο δύσκολη. Για τον ίδιο λόγο οι ναυαγοσώστες προειδοποιούσαν τους λουόμενους για τον κίνδυνο. 

Ο άτυχος άντρας δεν μπήκε όμως στη θάλασσα όπως φαίνεται για να κολυμπήσει, αλλά για να βγάλει μια selfie με τα μεγάλα κύματα! Μάλιστα λίγο πριν είχε φάει σε εστιατόριο κοντά στην παραλία. Όπως εξήγησε αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του Σκάι λίγο πριν καταφέρει να βγάλει τη φωτογραφία τον «τράβηξε» ένα μεγάλο κύμα μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια δεν μπορούσε να βγει! 

Στην παραλία σήμανε συναγερμός και οι ναυαγοσώστες του πέταξαν  με σχοινί σωσίβιο το οποίο όμως δεν μπορούσε να το πιάσει, ενώ αρκετοί λουόμενοι σχημάτισαν «αλυσίδα» για να μπουν στην θάλασσα και να τον τραβήξουν.  «Ο άνδρας τη στιγμή που προσπάθησαν να τον σώσουν είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν μπορούσε να πιάσει το σωσίβιο. Βρέθηκαν δύο νεαροί που μπήκαν στη θάλασσα και του περάσανε το σωσίβιο» τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας Γιάννης Λιανός στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του,Σκάι,  ο οποίος ανέφερε ότι υπήρχε αγωνία στη συνέχεια για το αν θα καταφέρουν να βγουν και οι ίδιοι έξω από τη θάλασσα. 

Τελικά, παρά την αγωνιώδη προσπάθεια, ο άτυχος 50χρονος ανασύρθηκε νεκρός.        
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top