Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος έχει δεχτεί προτάσεις για να γίνει η ζωή του ταινία»

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του

Όσα είπε φίλη της Καρολάιν για τον πιλότο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μια αποκάλυψη σχετικά με τις προτάσεις που δέχεται ο πιλότος μέσα στη φυλακή έκανε ο δικηγόρος του το πρωί της Παρασκευής. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έχει δεχτεί προτάσεις από εταιρίες παραγωγής για να γίνει η ζωή του ταινία ή ντοκιμαντέρ. 

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος παραιτείται από τη δίκη για εξαιρετικά σοβαρό λόγο

«Όχι μια και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη. Φυσικά πρέπει να είναι με την συναίνεση του εντολέα μου, αν θέλουν να γίνει πραγματικά κάτι αξιόλογο. Εξέφρασαν επιθυμία για παραχώρηση δικαιωμάτων σε κάτι έτοιμο ή για να τους δοθούν πληροφορίες παραπάνω από αυτές που είναι γνωστές», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Γιατί παραιτήθηκε από την έφεση ο πιλότος

Ερωτηθείς για το εάν ο πιλότος θα μιλήσει δημόσια για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, ο δικηγόρος του απάντησε ότι «όταν νιώσει την ανάγκη να μιλήσει θα το κάνει».

Παράλληλα, ο δικηγόρος εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση του Εφετείου να συνεχίσει τη δίκη, παρότι ο πιλότος έχει δηλώσει παραίτηση, ενώ διευκρίνισε, παραμένει πληρεξούσιος δικηγόρος του για όλες τις υποθέσεις του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top