Γλυκά Νερά: Ο πιλότος παραιτείται από τη δίκη για εξαιρετικά σοβαρό λόγο

Παρατάει και τις Πανελλήνιες - Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ο 35χρονος πιλότος έγραψε έκθεση και αρχαία στις πανελλήνιες εξετάσεις, όμως αποφάσισε ότι δε θα συνεχίσει -  Βίντεο αρχείου Mega

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στη δίκη που εξελισσόταν σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο 35χρονος πιλότος, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία της συζύγου του αποφάσισε αιφνιδιαστικά να παραιτηθεί κάθε ένδικου μέσου και να ζητήσει να σταματήσει η δίκη. 

Γλυκά Νερά: Λυγίζει η φίλη της Καρολάιν- Τι λέει για τον πιλότο

Σύμφωνα με τον  δικηγόρο του, δε θα δώσει πανελλήνιες εξετάσεις. 

O πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αποφάσισε αιφνιδιαστικά να παραιτηθεί από τη δίκη σε δεύτερο βαθμό - Eurokinissi

O πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αποφάσισε αιφνιδιαστικά να παραιτηθεί από τη δίκη σε δεύτερο βαθμό - Eurokinissi

Πρωτόδικα ο 35χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 11 χρόνια επιπλέον φυλάκιση για τη δολοφονία της γυναίκας του και τη θανάτωση της σκυλίτσας τους.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του πιλότου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη αναφέρει:

Γλυκά Νερά: « Ήταν στεναχωρημένος» - Πώς έγραψε ο πιλότος στις πανελλήνιες

«Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους  που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του, με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα  σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία  Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Nτέιβιντ Κράουτς για δίκη πιλότου: «Πότε θα τελειώσει αυτή η παντομίμα;»

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει  τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top