Τα πρώτα λόγια του παιδόφιλου στους δημοσιογράφους - Τι αρκέστηκε να πει

Ελεύθερος μέχρι τη Δευτέρα ο 63χρονος

«Συγγνώμη από την οικογένεια της 14χρονης» ζητά ο αδερφός του παιδόφιλου / Βίντεο αρχείου από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (14/06/'23)

Για την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, αναβλήθηκε η δίκη του 63χρονου παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη στο Κιάτο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.


«Zητάμε συγγνώμη, μας έκλεισε το σπίτι» λέει ο αδελφός του παιδόφιλου

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος έστειλε χυδαία μηνύματα σε 14χρονο κορίτσι και είχε προσπάθησε να κλείσει μαζί της ερωτικό ραντεβού, όμως συνελήφθη στην Ομόνοια μετά από «παγίδα» που του έστησαν οι γονείς της ανήλικης μαζί με την Αστυνομία. Επιπλέον έχει αναγνωριστεί και ως ένας από τους βιαστές της 12χρονης στον Κολωνό.

Πώς ο παιδόφιλος της Ομόνοιας έπαιρνε τα νούμερα από τα τηλέφωνα ανήλικων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εύης Γιαρκιά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 63χρονος προσήλθε μετά τη μία το μεσημέρι στο γραφείο του εισαγγελέα όπου παρέμεινε επί 20λεπτο.

Η διαδικασία ανεβλήθη για τη Δευτέρα καθώς ο 63χρονος δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τα ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Κιάτο ήταν του αδερφού του συνταγογραφημένα από γιατρό.

Τα πρώτα λόγια του παιδόφιλου

Ο άνδρας απέφυγε τους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να πάρουν μία δήλωσή του, και αρκέστηκε να πει: «Θα μιλήσω όταν λήξει».

Δεν απάντησε ούτε αν έστελνε μηνύματα στη 14χρονη ούτε γιατί το έκανε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top