Θρίλερ με την αυτοκτονία αστυνομικού - «Δεχόταν bullying στη σχολή»

«Τον σκότωσε η αδικία», λέει ο αδελφός του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του 35χρονου αστυνομικού που αυτοκτόνησε στην Κρήτη. Ο αδελφός του ισχυρίζεται ότι δεχόταν σκληρό bullying στη σχολή εκπαίδευσης σκύλων της αστυνομίας όπου φοιτούσε.

Τι έγραφε στο σημείωμα ο αστυνομικός που απαγχονίστηκε στον Άγιο Νικόλαο

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο αδελφός του θύματος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο άνδρας δεχόταν ανελέητο bullying από εκπαιδευτή της σχολής, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να αισθάνεται αδικημένος. Οι συνθήκες αυτές τον πίεσαν συναισθηματικά και φέρεται να ήταν αυτές που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

«Ενώ είχε εκπαιδευτεί με έναν συγκεκριμένο σκύλο, του τον πήραν και του έδωσαν άλλον καινούργιο και έπρεπε μέσα σε 20 μέρες να περάσει τις δύσκολες εξετάσεις. Δεν κατάφερε να πετύχει και διέταξαν τη μετάταξή του. Από την Κω, όπου γνώρισε τη γυναίκα του, τον έστειλαν στην Κρήτη. Είχε γονατίσει το παιδί, είχε ήδη 40 ημέρες εκεί μέσα και είχε καταλάβει ότι του την είχαν στημένη. Όταν του πήραν τον σκύλο, ''αρρώστησε''», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

«Τον αδελφό μου τον σκότωσε η αδικία. Δεν μπορούσε να δεχθεί το γεγονός ότι του έστησαν όλο αυτό για να καταλήξει τελευταίος στη βαθμολογία. Γνώριζαν ότι η ψυχολογία του είχε καταχαρακωθεί, γι΄αυτό και του είχαν αφαιρέσει και το υπηρεσιακό του όπλο», πρόσθεσε.

Ο 35χρονος φέρεται να άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top