Tι είπε στην απολογία του ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του

Παραμένει φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ έως τη Δευτέρα

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να παραμείνει στο ΠΑΓΝΗ φρουρούμενος ο 36χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε 14 φορές τη συνομήλικη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Απολογείται ο 36χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του

Πάνω από δύο ώρες κράτησε η απολογία του 36χρονου και όσα είπε δίνουν εξήγηση για την άνευ λόγου δολοφονική επίθεση εναντίον της 36χρονης συντρόφου του.

Ο 36χρονος με τη συνομήλικη σύντροφό του είναι επτά χρόνια μαζί - Οικείοι τους λένε πως ήταν πολύ αγαπημένοι

Ο 36χρονος με τη συνομήλικη σύντροφό του είναι επτά χρόνια μαζί - Οικείοι τους λένε πως ήταν πολύ αγαπημένοι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γωγώς Αποστολάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όταν ο 36χρονος ρωτήθηκε γιατί προσπάθησε να σκοτώσει την αρραβωνιαστικιά του απάντησε:

«Είχα διαπιστώσει ότι παρακολουθούσαν το κινητό μου. Δεν ξέρω ποιοι είναι, πιστεύω ότι είναι πολιτικά πρόσωπα.Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι τι της έκανα. Αν της έκανα κακό, είναι γιατί και εκείνη είναι μπλεγμένη στην παρακολούθησή μου.Στεναχωριέμαι, θέλω να γίνω καλά, να βγω από εδώ και να την αποκαταστήσω».

Κρήτη: Τη φίλησε, της είπε «σ’ αγαπώ» και τη μαχαίρωσε 14 φορές

Μετά από όλα αυτά, η ανακρίτρια αποφάσισε να νοσηλευτεί φρουρούμενος στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου έως τη Δευτέρα, οπότε θα ανακοινώσει που θα μεταφερθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top