Πώς έγινε το τροχαίο και αναποδογύρισε το όχημα της Χριστίνας Σούζη

Βίντεο ντοκουμέντο κόβει την ανάσα

To βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο της Χριστίνας Σούζη που εξασφάλισε η Άννα Σταματιάδου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκάρει το τροχαίο που είχε η γνωστή μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, η οποία απεγκλωβίστηκε από το όχημά της με ελαφρά τραύματα, παρόλο που αυτό αναποδογύρισε και σύρθηκε για 20 -30 μέτρα στη λεωφόρο Κηφισίας, χθες το απόγευμα.

Χριστίνα Σούζη: Τροχαίo ατύχημα για τη γνωστή μετεωρολόγο

Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star φαίνεται το πόσο σοβαρό ήταν το ατύχημα, ενώ η οδηγός φαίνεται πως «είχε άγιο», αφού απεγκλωβίστηκε με ελαφρά τραύματα.

 

To όχημα της Χριστίνας Σούζη αναποδογύρισε και σύρθηκε για 20-30 μέτρα 

To όχημα της Χριστίνας Σούζη αναποδογύρισε και σύρθηκε για 20-30 μέτρα 

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», είπε η Χριστίνα Σούζη στην εκπομπή Live News.

Xριστίνα Σούζη: Πώς έγινε το τροχαίο;

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη φαίνεται να κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά κινούταν ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Στην αρχή του βίντεο, τα δύο οχήματα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό στον δρόμο.

Το μαύρο τζιπ φρενάρει και σε βίντεο φαίνεται από άλλη γωνία το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ήταν αυτός που έτρεξε και απεγκλώβισε τη μετεωρολόγο από το όχημά της, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο φανάρι που ακινητοποιήθηκε το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. 

Χριστίνα Σούζη: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Η Χριστίνα Σούζη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνεέει ανησυχία. Η αγωνία της ήταν μη χτύπησε κανένας άλλος άνθρωπος, είπε η ίδια στο Mega. 

 

Η γνωστή μετεωρολόγος εξήγησε ότι ετοιμαζόταν να στρίψει για να παρκάρει και μάλλον το αυτοκίνητό της βρήκε στο κράσπεδο στη διαχωριστική. 

Τροχαίο Χριστίνας Σούζη: Πώς αναποδογύρισε το όχημα;

Τη δική του εκτίμηση για το πώς έγινε το τροχαίο και αναποδογύρισε το όχημα της Χριστίνας Σούζη έδωσε στο Live News ο μηχανολόγος Γιώργος Καραμέρης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο μηχανισμός για να τουμπάρει ένα αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα περίπλοκος, ιδιαίτερα για το όχημα της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, το οποίο είναι χαμηλό επιβατικό.

«Στην αρχή του βίντεο φαίνεται, αλλά όχι ξεκάθαρα, ότι το αυτοκίνητο τουμπάρει με το να σηκώσει τη δεξιά του πλευρά. Επίσης, φαίνεται σε μία φωτογραφία ότι η αριστερή πλευρά είναι ανέπαφη, το οποίο σημαίνει πως ότι προκάλεσε την εκτροπή του αυτοκινήτου θα ήρθε από μπροστά δεξιά», εξήγησε μετά την εξέταση των βίντεο ντοκουμέντων του τροχαίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top