Χριστίνα Σούζη: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα είχε την Τετάρτη η γνωστή μετεωρολόγος

Τροχαίο ατύχημα για τη Χριστίνα Σούζη - Bίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (07/06) στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας με θύμα τη Χριστίνα Σούζη.

Χριστίνα Σούζη: Τροχαίo ατύχημα για τη γνωστή μετεωρολόγο 

 

 

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, αναποδογύρισε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε ανάποδα στο οδόστρωμα. 

Η ίδια είχε Άγιο, αφού τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, έσπευσε να την απεγκλωβίσει από το αναποδογυρισμένο όχημά της.

Λίγες ώρες μετά την περιπέτειά της, η Χριστίνα Σούζη πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook μέσα από το νοσοκομείο.  

«Δεν ξέρω πως, αλλά τη γλίτωσα φτηνά !! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζόμουνα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ. Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο», έγραψε στην ανάρτησή της, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματά τους.

«Τρομάξαμε» - Το μήνυμα του Άκη Παυλόπουλου για τη Χριστίνα Σούζη

Περαστικά στη Χριστίνα Σούζη έστειλαν σήμερα το πρωί ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση μέσα από την εκπομπή «Πρώτη Εικόνα».

«Τρομάξαμε χθες, γιατί ένας δικός μας άνθρωπος, ένας δικό σας άνθρωπος, η Χριστίνα Σούζη, μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Ευτυχώς η Χριστίνα δεν τραυματίστηκε σοβαρά», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

«Στέλνουμε την αγάπη μας, τα περαστικά μας και να επιστρέψει σιδερένια», πρόσθεσε η συνεργάτιδά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top