Γλυκά Νερά: Για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε από τη δίκη ο πιλότος

Τι είπε ο δικηγόρος του για την απόφασή του να μη δώσει Πανελλήνιες

Σαν βόμβα έσκασε σήμερα η είδηση πως ο πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά αποφάσισε να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και να ζητήσει να σταματήσει η δίκη του σε δεύτερο βαθμό. 

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» θέλησε να εξηγήσει την απόφαση του πελάτη του. 

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος παραιτείται από τη δίκη για εξαιρετικά σοβαρό λόγο

«Οι λόγοι είναι κυρίως προσωπικοί. Και λόγω σημαντικών αιτίων και συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί. Είναι καθαρά δική του επιθυμία να μη συνεχιστεί η δίκη», είπε και συνέχισε:

Ο δικηγόρος του πιλότου που σκότωσε την Καρολάιν είπε πως είναι καθαρά προσωπική του απόφαση να παραιτηθεί από τη δίκη - Intimenews

Ο δικηγόρος του πιλότου που σκότωσε την Καρολάιν είπε πως είναι καθαρά προσωπική του απόφαση να παραιτηθεί από τη δίκη - Intimenews

«Δήλωσε τη μη συνέχιση και συμμετοχή του στις Πανελλαδικές λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και λόγω του γενικότερου περιβάλλοντος που υπάρχει. Η παραίτηση από την έφεση πρακτικά σημαίνει, ότι θα παραμείνει η πρωτόδικη επιβληθείσα ποινή».

Γλυκά Νερά: « Ήταν στεναχωρημένος» - Πώς έγραψε ο πιλότος στις πανελλήνιες

Πρωτόδικα ο συζυγοκτόνος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 11 χρόνια επιπλέον φυλάκιση για τη δολοφονία της Καρολάιν και τη θανάτωση της σκυλίτσας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα αναφέρει:

«Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους, που δεν είναι ανακοινώσιμοι, να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Nτέιβιντ Κράουτς για δίκη πιλότου: «Πότε θα τελειώσει αυτή η παντομίμα;»

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του, με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Πατέρας Καρολάιν: Έφυγε από το σπίτι του, αλλά δεν πήγε στις Φιλιππίνες

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top