Αρχιμανδρίτης Ναύπλιο: «Μπαμπά βοήθεια», έγραψε ο 12χρονος στον πατέρα του

Το μήνυμα που έστειλε όταν ο αρχιμανδρίτης του έστειλε το βίντεο

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον Αρχιμανδρίτη από την Αργολίδα, ο οποίος έστειλε άσεμνο βίντεο σε ένα 12χρονο αγόρι. 

Ο πατέρας του αγοριού, μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως ο μικρός, όταν έλαβε το βίντεο από τον ιερέα, του έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο στο οποίο έγραφε «Μπαμπά βοήθεια».

Ναύπλιο: Ελεύθερος ο αρχιμανδρίτης για το βίντεο στον 12χρονο

«Το παιδί μού έστειλε μήνυμα ”μπαμπά, βοήθεια” με μεγάλα γράμματα. Είχε κάνει screenshot τη συνομιλία και τα βίντεο και μου τα έστειλε να τα δω», είπε αρχικά ο πατέρας του 12χρονου και συνέχισε:

«Ο γιος μου έκανε μία ανάρτηση. Ξεκίνησε από ένα αποτρόπαιο, αισχρό σχόλιο και μετά από κάποια ώρα που είδε ο γιος μου αυτό το σχόλιο, του έστειλε μήνυμα ”τι συμβαίνει, τι είναι αυτά που γράφετε πάτερ;” κι αυτός συνέχισε γράφοντας με άλλα σχόλια και δύο βίντεο, αυτά που είναι ζωντανά βίντεο της στιγμής στο Instagram και μετά σβήνονται».

Ανησυχία για τον ιερέα στο Ναύπλιο - «Τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά;»

Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένειά του είχε επαφές με τον συγκεκριμένο ιερέα τα τελευταία τέσσερα – πέντε χρόνια, αλλά όχι στενές φιλικές σχέσεις. Όπως είπε, ο αρχιμανδρίτης ήταν ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης στην τοπική κοινωνία. 

Ιερέας Ναύπλιο: «Έκανα sexting με 30χρονο – Καταλάθος έστειλα σε 12χρονο»

Μετά την αποστολή των άσεμνων βίντεο, ο πατέρας επικοινώνησε με τον ιερέα για να τον ενημερώσει τι είχε συμβεί, καθώς αρχικά πίστεψε ότι κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό του. Όμως η αδιαφορία που έδειξε για το ζήτημα και η απουσία κινητοποίησής του τον έβαλαν σε υποψίες. 

«Είχα να ηρεμήσω τον μικρό και να έρθω σε επικοινωνία με τον κληρικό, να τον ενημερώσω ότι από το προφίλ του φεύγει άσεμνο υλικό. Πίστευαν όλοι ότι τον είχαν χακάρει. Επικοινώνησα με τον ίδιο να του πω τι γίνεται, να κάνει κάτι κι ότι θα κάνω καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται, ότι του έχουν διαμαρτυρηθεί άλλα τέσσερα άτομα πως έχουν λάβει υλικό από το προφίλ του και ότι έχει αλλάξει τους κωδικούς του», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Μάλιστα στη συνέχεια ο ιερέας προχώρησε σε ανακοίνωση μέσω Instagram, στην οποία γνωστοποίησε ότι δεν είχε στείλει εκείνος το υλικό.

Χθες ο ιερέας βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, ώστε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. 

Μάλιστα ο 12χρονος ρώτησε τον πατέρα του αν ο ιερέας τιμωρήθηκε για την πράξη του. 

«Το παιδί μου με ρώτησε εάν τιμωρήθηκε. Τι να του πω από εκεί και πέρα; Ότι είναι έξω; Ευτυχώς το παιδί είναι καλά, αυτό έχει σημασία», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Η δίκη του ιερέα αναβλήθηκε για τις 16 Ιουνίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top