Ναύπλιο: Ελεύθερος ο αρχιμανδρίτης για το βίντεο στον 12χρονο

Πήρε αναβολή - Στις 16 Ιουνίου η δίκη

Λίγο μετά τις 13:00 έφτασε στα δικαστήρια Ναυπλίου ο 40χρονος αρχιμανδρίτης, ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε άσεμνο και χυδαίο βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο, σε ένα 12χρονο αγόρι.  Η έδρα του δικαστηρίου συνεδρίασε και αποφάσισε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δίκη, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των argolikeseidiseis, στον Αρχιμανδρίτη απαγορεύτηκε να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων, αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.
 

Ανησυχία για τον ιερέα στο Ναύπλιο - «Τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά;»

Ο δικηγόρος του ιερέα ζήτησε και πήρε αναβολή για τη δίκη. Στα δικαστήρια βρίσκονταν και οι γονείς του 12χρονου, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους και την ανησυχία τους για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο αρχιμανδρίτης.

«Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη που είναι έξω. Ζω με το άγχος μην τυχόν και πλησιάσει το παιδί. Το παιδί απογοητεύτηκε γιατί δεν το περίμενε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο» είπε η μητέρα του 12χρονου.

«Ακούτε τα παιδιά σας κι ό,τι σας πουν να είστε δίπλα τους. Αντί οι αποφάσεις των δικαστηρίων να είναι τέτοιες που να κόβουν το κεφάλι της Λερναίας Ύδρας, δε γίνεται τίποτα και τα περιστατικά αντί να μειώνονται θα πληθαίνουν» είπε ο πατέρας του ανήλικου στους δημοσιογράφους. 

Στα δικαστήρια Ναυπλίου ο 40χρονος αρχιμανδρίτης- βίντεο από argolikeseidiseis

Ο ιερέας από την Ερμιονίδα, ο οποίος ήταν και δάσκαλος κατηχητικού, είχε συχνή επαφή με παιδιά της περιοχής, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους γονείς αλλά και τις Αρχές, μήπως έχει προσεγγίσει και άλλα παιδιά. 

Στα δικαστήρια Ναυπλίου ο αρχιμανδρίτης για το άσεμνο βίντεο σε 12χρονο- βίντεο από Mega

Ο αρχιμανδρίτης υποστήριξε πως έκανε sexting (ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων) με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι και εκ παραδρομής εστάλη το βίντεο στον ανήλικο. 

τα δικαστήρια Ναυπλίου ο 40χρονος αρχιμανδρίτης- Eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος

Στα δικαστήρια Ναυπλίου ο 40χρονος αρχιμανδρίτης- Eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος

Το άσεμνο βίντεο που έλαβε στο messenger o 12χρονος

Στο βίντεο που βρέθηκε στο messenger του ανήλικου φέρεται να απεικονίζεται ο 40χρονος, ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του γυμνό να κάνει άσεμνες κινήσεις.

Ο 12χρονος μάλιστα, φέρεται να ρώτησε τον ιερέα μήπως είχε χακαριστεί ο λογαριασμός του όταν έλαβε το βίντεο και ο ιερέας να απάντησε στον ανήλικο με ερώτηση αν του άρεσε αυτό που είδε. 

Ιερέας Ναύπλιο: «Έκανα sexting με 30χρονο – Καταλάθος έστειλα σε 12χρονο»

Το βίντεο αυτό στάθηκε η αφορμή να τον αναγνωρίσουν από τη φωνή οι γονείς του παιδιού και να προβούν αμέσως σε καταγγελία. Ο 40χρονος αρχιμανδρίτης συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή της Ερμιονίδας, στο σπίτι όπου μένει με τους γονείς του.

«Στο βίντεο, που έστειλε στον γιο μου, ακούγεται καθαρά να λέει το όνομα του παιδιού μου. Είχαν προηγηθεί και άλλα ακατάλληλα μηνύματα. Πιστεύω ότι το έχει κάνει και σε άλλους», δήλωσε αποκλεστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα του αγοριού. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top