Ανησυχία για τον ιερέα στο Ναύπλιο - «Τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά;»

Στον Ανακριτή οδηγείται ο 40χρονος αρχιμανδρίτης

Η μητέρα του 12χρονου για τη φρίκη που έζησε το παιδί της / Βίντεο Ερτ

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί την Τρίτη ο 40χρονος αρχιμανδρίτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου στο Ναύπλιο. Την ίδια ώρα, οι αρχές ερευνούν εάν ο ιερέας είχε παρενοχλήσει και άλλα παιδιά.

Ιερέας Ναύπλιο: «Έκανα sexting με 30χρονο – Καταλάθος έστειλα σε 12χρονο»

«Υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Ποιο γρηγορα δε γινόταν. Μορφωμένοι είμαστε καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο ‘παρακλάδι’», είπε στην ΕΡΤ η μητέρα του 12χρονου που είναι σοκαρισμένη με τα βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου που έστειλε ο ιερέας στο παιδί της.

Ναύπλιο: Τι είπε στον εισαγγελέα ο παπάς που κατηγορείται για ασέλγεια

Ναύπλιο: Στον ανακριτή ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Στον ανακριτή ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο / Φωτογραφία από δελτίο του Star

Σε βίντεο που βρέθηκε στο messenger του ανήλικου φέρεται να απεικονίζεται ο 40χρονος, ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του γυμνό να κάνει άσεμνες κινήσεις. Οι γονείς του παιδιού τον αναγνώρισαν από τη φωνή και προέβησαν στην καταγγελία.

Στο Ναύπλιο υπάρχουν φόβοι ότι ο ρασοφόρος μπορεί να είχε παρενοχλήσει και άλλα παιδιά, καθώς ήταν δάσκαλος κατηχητικού και είχε καθημερινά επαφές με ανηλίκους. Η αστυνομία έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» τα τρία κινητά τηλέφωνά του και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα οποία κατέσχεσαν.

Αρχιμανδρίτης Ναύπλιο

Οι αρχές ερευνούν εάν ο ιερέας είχε παρενοχλήσει και άλλα ανήλικα παιδιά / Φωτογραφία από δελτίο του Star

Ναύπλιο: «Έκανα sexting με 30χρονο»

Από την πλευρά του, ο ιερέας υποστηρίζει ότι το ακατάλληλο βίντεο στάλθηκε εκ παραδρομής στον ανήλικο και ότι ο παραλήπτης ήταν άλλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο αρχιμανδρίτης θα ισχυριστεί πως έκανε sexting (ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων) με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι.

Ο ιερέας συνελήφθη και κρατείται μέχρι την απολογία του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top