Θρήνος στη Μυτιλήνη: Νεκρός ο 28χρονος Γιώργος που είχε εξαφανιστεί

Τα τελευταία λεπτά πριν την εξαφάνιση και οι απώλειες που του στοίχισαν

Όσα είπε στο star.gr για την υπόθεση εξαφάνισης του 28χρονου Γιώργου στη Μυτιλήνη ο Κώστας Γιαννόπουλος

Τραγικό επίλογο είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 28χρονου ανθυποπλοίαρχου στη Μυτιλήνη που είχε εξαφανιστεί. Ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος, λίγες ώρες αφότου εκδόθηκε το missing alert.

Σοκαρισμένη είναι η Λέσβος από την είδηση θανάτου του 28χρονου Γιώργου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 30 Μαΐου και ενώ τον περίμεναν να παρουσιαστεί στον Πόρο, το κέντρο κατάταξης του Ναυτικού, όπου θα έφτανε μέσω Πειραιά.

O 28χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός σε αγροτική περιοχή στο Γαϊδαρανήφορο στη Μυτιλήνη και, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε απαγχονισμένος.

Η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή άρχισε να τον αναζητά, καθώς πίστευε ότι η ζωή του διατρέχει κινδύνο. Μια εβδομάδα αργότερα, οι χειρότεροι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν.

Νεκρός βρέθηκε ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Μυτιλήνη

Η σορός του άτυχου ανθυποπλοίαρχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ πραγματοποιούνται έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του, σύμφωνα με το lesvosnews.

Σημειώνεται ότι λίγα 24ωρα πριν νεκρός εντοπίστηκε και άλλος ένας 28χρονος στην Αχλαδερή, ο οποίος απαγχονίστηκε, αφήνοντας μάλιστα σημείωμα για τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Όταν ο άνθρωπος μιας οικογένειας κινδυνεύει θα πρέπει να κάνουμε άμεσες ενέργειες μήπως το προλάβουμε. Όταν γίνεται η ανακοίνωση αρκετό καιρό μετά ίσως είναι αργά. Αυτή είναι η έκκλησή μας. Η αυτοκτονία έχει δυνατότητα αποφυγής, αν βρεις τον κατάλληλο τρόπο και τον κατάλληλο άνθρωπο να επικοινωνήσεις», δήλωσε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Τα τελευταία λεπτά πριν την εξαφάνιση και οι απώλειες

Ο Γιώργος λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ετοίμαζε τα πράγματά του, καθώς θα παρουσιαζόταν στο κέντρο κατάταξης του Ναυτικού στον Πόρο, όπου θα έφτανε μέσω Πειραιά.

Η αδελφή του μίλησε μαζί του το μεσημέρι της 30ης Μαΐου για να του ευχηθεί καλή θητεία. Όπως είπε, εκείνη την ώρα ετοίμαζε τα πράγματά του και ακουγόταν λίγο βιαστικός, γιατί φοβόταν ότι θα χάσει το πλοίο.

Λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι όμως τα πράγματα του 28χρονου ήταν ακόμη εκεί, η βαλίτσα και τα χρήματά του ενώ το κινητό και ο υπολογιστής του ήταν απενεργοποιημένα. 

Τα μοναδικά αντικείμενα που έλειπαν ήταν η ταυτότητά του και ένα μαύρο σακίδιο πλάτης, γεγονός που θορύβησε τους συγγενείς του, που άρχισαν να τον ψάχνουν απεγνωσμένα.

Ο Γιώργος που ήταν ένας ευαίσθητος νέος. Το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε κλειστεί στον εαυτό του. Προτιμούσε να απομονώνεται στο δωμάτιό του και να παίζει διαδικτυακά παιχνίδια.

Πρόσφατα είχε χάσει τον πατέρα του και πριν ένα χρόνο τους παππούδες του, απώλειες που του είχαν στοιχίσει πολύ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top