Κρήτη: «Ήταν σε αμόκ», λέει η 30χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

Δεν είχε προηγηθεί καβγάς. Άρχισε να την καρφώνει με το κουζινομάχαιρο

Σε κατάσταση αμόκ φέρεται να ήταν ο 36χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του στην Κρήτη, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε το θύμα προανακριτικά στους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η σύντροφος του 36χρονου  φέρεται να είπε στις αστυνομικές αρχές ότι πριν από την επίθεση δεν είχε προηγηθεί καβγάς και πως ο δράστης αντέδρασε σαν να βρέθηκε ξαφνικά σε αμόκ. Άρχισε να της καρφώνει το κουζινομάχαιρο στον θώρακα και την πλάτη. 

Κρήτη: Του ζήτησε να χωρίσουν και τη μαχαίρωσε - Στην εντατική η 36χρονη

Ο δράστης στη συνέχεια έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του και το κάρφωσε δύο φορές στην κοιλιακή χώρα, πριν τον σταματήσει ο πατέρας του, ο οποίος δέχθηκε, επίσης, ελαφρά χτυπήματα στα χέρια. 

H 30χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός έπαθε αμόκ

H 30χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός έπαθε αμόκ

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η κατάσταση της υγείας της 30χρονης είναι σταθερή και το πιθανότερο είναι σήμερα να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Κρήτη: Αφού μαχαίρωσε τη μνηστή του, προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι

«Είχε αιμοπνευμοθώρακα, τοποθετήθηκε σωλήνας παροχέτευσης θώρακoς και για λόγους περισσότερο προληπτικούς μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλεύεται μέχρι τώρα. Είναι σταθερή, δεν έχει ανάγκη ούτε από μηχανική υποστήριξη, ούτε από ιδιαίτερη φαρμακευτική αγωγή», είπε.

Το θύμα της επίθεσης στην Κρήτη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καβγαδίσει με τον σύντροφό της

Το θύμα της επίθεσης στην Κρήτη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καβγαδίσει με τον σύντροφό της

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη σταθερή είναι και η κατάσταση του δράστη. «Έχει υποβληθεί σε ερευνητική λαπαροτομία, ευτυχώς δε φέρει σπουδαίες κακώσεις στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται σε δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής», τόνισε.

Ερωτηθείς αν έχει υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση απάντησε: «Ό,τι εξέταση έπρεπε να γίνει έχει γίνει».

Ηράκλειο: Μαχαίρωσε 14 φορές σε όλο το σώμα την αρραβωνιαστικιά του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος δεν έχει πει προανακριτικά το παραμικρό στους αστυνομικούς, κάνοντας χρήση του δικαιώματος της σιωπής. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. Η δικογραφία σήμερα θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ακολούθως θα απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες από τον εισαγγελέα, για τις οποίες θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top