Κρήτη: Του ζήτησε να χωρίσουν και τη μαχαίρωσε - Στην εντατική η 36χρονη

Ο πατέρας του δράστη κάλεσε την αστυνομία

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι κάτοικοι στην Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο της Κρήτης από το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας 36χρονος μαχαίρωσε τη σύντροφό του 14 φορές και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε συχνούς τσακωμούς, καθώς ο 36χρονος φέρεται να ζήλευε τη σύντροφό του και να ήταν και χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Το βράδυ της Κυριακής η γυναίκα φέρεται να του ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που εξόργισε τον 36χρονο. 

Κρήτη: Αφού μαχαίρωσε τη μνηστή του, προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι

Ο ίδιος στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς φέρεται να τους είπε πως «τη μαχαίρωσα γιατί την αγαπούσα».

Κρήτη: Ευέξαπτος χαρακτήρας ο 36χρονος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 36χρονος είναι ένας ευέξαπτος άνθρωπος, που δημιουργούσε αρκετά συχνά προβλήματα. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά και κλοπές, όμως τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει στο Ηράκλειο τεχνικό γραφείο και ασχολούταν με τη μελέτη – επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων. 

O 36χρονος φέρεται να μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του γιατί εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν - Eurokinissi

O 36χρονος φέρεται να μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του γιατί εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν - Eurokinissi

Ηράκλειο: Μαχαίρωσε 14 φορές σε όλο το σώμα την αρραβωνιαστικιά του

Αναμένονται οι απαντήσεις των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν ο 36χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ

Ο πατέρας του, που κατάφερε να του πάρει το μαχαίρι από τα χέρια, υποστήριξε ότι ο γιος του ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως πρώτη η κοπέλα επιτέθηκε στον γιο του. 

Κρήτη: Σε σταθερή κατάσταση η 36χρονη

Οι αρχές εκτιμούν ότι η κατάθεση της 36χρονης θα ρίξει φως το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Η γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, χωρίς να είναι διασωληνωμένη, και η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή. 

Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Όμως δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς που διενεργούν την προανάκριση. 

Η 36χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τον σύντροφό της κι αιμόφυρτη βγήκε στον δρόμο και ζητούσε βοήθεια - Eurokinissi

Η 36χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τον σύντροφό της κι αιμόφυρτη βγήκε στον δρόμο και ζητούσε βοήθεια - Eurokinissi

Κρήτη: Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο δράστης

Ο 36χρονος από την άλλη νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ίδιο νοσοκομείο. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Κρήτη: Πώς κατάφερε να σωθεί η 36χρονη 

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, όλα συνέβησαν όταν το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει έντονα στο σπίτι του. Ο 36χρονος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα. Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και αιμόφυρτη ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες. 

Ο δράστης, μόλις κατάλαβε πως η σύντροφός του κατάφερε να διαφύγει, άρχισε να αυτοτραυματίζεται με το μαχαίρι και προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι. 

Ο πατέρας του, που διαμένει στον ακριβώς από πάνω όροφο, άκουσε τις φωνές της 36χρονης κι έσπευσε στο διαμέρισμα του ζευγαριού να δει τι συμβαίνει. 

Εκεί είδε τον γιο του να αυτοτραυματίζεται, κατάφερε να του πάρει το μαχαίρι, έσβησε τη φωτιά και προσπάθησε να τον ηρεμήσει. 

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη, ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι», φέρεται να είπε ο πατέρας του δράστη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κρήτη: Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

«Μια κοπέλα φώναζε βοήθεια, βγήκαμε έξω… Η κόρη μου πήρε τηλέφωνο το ασθενοφόρο. Μπήκε μέσα ο πατέρας, λέει ''πάρε και την αστυνομία τηλέφωνο''», είπε αυτόπτης μάρτυρας

«Είχε μαζευτεί αστυνομία, ασθενοφόρο. Ήταν η γυναίκα αιμόφυρτη εδώ στην αυλή του διπλανού σπιτιού, δε μας αφήνανε να πλησιάσουμε πολύ κοντά», πρόσθεσαν και άλλοι γείτονες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top