Ηράκλειο: Μαχαίρωσε 14 φορές σε όλο το σώμα την αρραβωνιαστικιά του

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη

Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκλονίζει το Ηράκλειο Κρήτης το αιματηρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε την αρραβωνιαστικιά του και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο. Το ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε έντονα, με τον 36χρονο να επιτίθεται και να μαχαιρώνει 14 φορές τη 36χρονη σύντροφό του, μέσα στο σπίτι τους. Στη συνέχεια, έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με το cretalive.

Μαχαίρωσε την αρραβωνιαστικιά του στην Κρήτη

Ο 36χρονος μαχαίρωσε 14  φορές την αρραβωνιαστικιά του / Φωτογραφία ekriti.gr

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, γεμάτη αίματα και βαριά τραυματισμένη βγήκε από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες. Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΠΑΓΝΗ, έχοντας βαρύτατα τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα.

Τραυματισμένος είναι και ο 36χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται και αυτός στο νοσοκομείο.

Γείτονες σημειώνουν, πάντως, ότι το ζευγάρι δε φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν είχε πέσει στην αντίληψή τους κάποιο άλλο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Κρήτη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό:

«Συνελήφθη χθες το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Ν. περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 36χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.06.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ο 36χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) επιτέθηκε και τραυμάτισε την 36χρονη, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα, ενώ στην συνέχεια με την χρήση του ίδιου αιχμηρού αντικειμένου αυτοτραυματίστηκε.

Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία παρελήφθη και διεκομίσθη από σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top