Στο εδώλιο ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα

Βούλευμα - καταπέλτης: Έτρεχε με 104 χλμ. την ώρα και επικίνδυνο όχημα

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα καθίσει ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου που, τον περασμένο Νοέμβριο στο κέντρο της πόλης, παρέσυρε τη φοιτήτρια Έμμα Καρυωτάκη και την εγκατάλειψε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

«Αυτό που θέλω είναι να δικαιωθεί το παιδί μου. Το παιδί θα δικαιωθεί εάν αυτός πάει στη φυλακή και μείνει στη φυλακή. Όπως και η συνοδηγός», λέει με αβάστακτο πόνο η Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της 21χρονης, που χάθηκε άδικα, στο Star.

«Πώς θα ζήσω τις χαρές του άλλου παιδιού μου; Δε ζω, επιβιώνω»

«Θα έπρεπε να είναι ισόβια και να μείνει ισόβια. Το παιδί μου δε γυρνάει πίσω! Μια κακή στιγμή για το παιδί μου δεν ήταν κακή στιγμή για αυτούς. Ήταν προμελετημένο!», ξεσπάει.

«Αυτό που θέλω είναι να δικαιωθεί το παιδί μου. Το παιδί θα δικαιωθεί εάν αυτός πάει στη φυλακή και μείνει στη φυλακή», δηλώνει στο Star η μητέρα της 21χρονης Έμμας, Κέλλυ Καμπάκη

«Αυτό που θέλω είναι να δικαιωθεί το παιδί μου. Το παιδί θα δικαιωθεί εάν αυτός πάει στη φυλακή και μείνει στη φυλακή», δηλώνει στο Star η μητέρα της 21χρονης Έμμας, Κέλλυ Καμπάκη

Το βούλευμα στέλνει τον 27χρονο οδηγό με τις κατηγορίες της επικίνδυνης οδήγησης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη του τόπου ατυχήματος, από το οποίο προήλθε θάνατος, και οδήγηση δίχως άδεια.

«Μαμά, έχασες το παιδί σου, εγώ το μέλλον μου» -«Λύγισε» η μητέρα της Έμμας

«Το βούλευμα είναι δεμένο, οι κατηγορίες προκύπτουν σαφέστατα. Η καταδίκη για τον οδηγό μπορεί να είναι και 15χρόνια κάθειρξη, δεν μπορεί να πάει παραπάνω, όσον αφορά τις συγκεκριμένες κατηγορίες», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νικόλας Ρουσσόπουλος.

Βούλευμα - καταπέλτης: Έτρεχε με 104 χλμ. την ώρα και επικίνδυνο όχημα

Όπως περιγράφεται ο κατηγορούμενος δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του μοιραίου οχήματος, το  οποίο είχε υποστεί μετατροπές στην ιπποδύναμή του, ώστε να αυξηθούν οι επιδόσεις του.

 

«Πανέμορφή μου, σήμερα θα είχαμε χαρές» - Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας

Από την τεχνική πραγματογνωμοσύνη προέκυψε πως ήταν τεχνικά ανασφαλές και επικίνδυνο, με το κοντέρ την ώρα του τροχαίου να είναι εκτός ορίων.

Βούλευμα - καταπέλτης για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας: Έτρεχε με 104 χλμ. την ώρα και επικίνδυνο όχημα ο οδηγός

Βούλευμα - καταπέλτης για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας: Έτρεχε με 104 χλμ. την ώρα και επικίνδυνο όχημα ο οδηγός

«Ο κατηγορούμενος ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα που έφτανε τα 104,12 χλμ / ώρα, ήτοι κατά πολύ υπέρτερη της μέγιστης επιτρεπόμενης στο σημείο εκείνο, 50 χλμ/ώρα , ως κατοικημένη περιοχή», αναφέρει το βούλευμα.

Εξελίξεις για πατέρα Αντώνιο: Τι λέει για τα 450.000 που βρέθηκαν

«Ένας άνθρωπος που βγαίνει με ένα “φτιαγμένο” αυτοκίνητο, χωρίς δίπλωμα, που πατάει γκάζι χωρίς να τον ενδιαφέρει πού βρίσκεται - σε έναν κεντρικό δρόμο όπου ο κόσμος κυκλοφορεί - είναι σαν να βγαίνει για να σκοτώσει!», δηλώνει η μητέρα της Έμμας.

Με το ίδιο βούλευμα απαλλάσσεται των ποινικών της ευθυνών η 20χρονη συνοδηγός του οχήματος, που είχε κατηγορηθεί για συνέργεια στην επικίνδυνη οδήγηση και την εγκατάλειψη. 

Κολωνός: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης – Τι της ζητούσαν

Η μητέρα της ¨Εμμας, με την πληγή ακόμα νωπή από τον άδικο χαμό της κόρη της , μιλάει γι’ αυτό με θυμό και πικρία: «Η κοπέλα που κάθεται δίπλα, μπορεί να μην οδηγούσε αλλά δεν παύει να ήταν συνεργός, δεν παύει να ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν παύει να εγκατέλειψαν μαζί το παιδί μου. Δεν παύει να διανυκτέρευσαν μαζί, με όλη την ψυχραιμία που θα μπορούσαν να έχουν, σε ένα ξενοδοχείο. Την επόμενη μέρα το πρωί να πήγε στη δουλειά της σαν να μην συμβαίνει τίποτα, σαν να πάτησαν το προηγούμενο βράδυ μια γάτα κι όλο αυτό για κάποιους είναι τίποτα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top