«Πώς θα ζήσω τις χαρές του άλλου παιδιού μου; Δε ζω, επιβιώνω»

Συγκλονίζει ο πατέρας της Έμμας

Ο πατέρας της Έμμας μιλά για την απώλεια της κόρης του και το δράμα που ζει η οικογένειά του στον Στρατή Λημνιό και τις Αλήθειες με τη Ζήνα

Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας της Έμμας, της 21χρονης φοιτήτριας που «έσβησε» στο νοσοκομείο, λίγες ώρες αφότου παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει την καρδιά του και μιλά για το δράμα που ζει η οικογένειά του. 

«Μαμά, έχασες το παιδί σου, εγώ το μέλλον μου» -«Λύγισε» η μητέρα της Έμμας

ο πατέρας της Έμμας, της 21χρονης φοιτήτριας που «έσβησε» στο νοσοκομείο, λίγες ώρες αφότου παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό στη Θεσσαλονίκη

O τραγικός πατέρας με τη μονάκριβή του Έμμα

«Πρόκειται για ένα μαρτύριο. Δεν μπορείς να ξεχάσεις το παιδί σου. Κάθε μέρα πονάς, κάθε μέρα σφίγγεται η καρδιά σου. Προσπαθείς να βρεις νόημα να συνεχίσεις,. Δε ζεις, απλά επιβιώνεις» λέει με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του.

«Λυγίζει» όταν σκέφτεται ότι κάποια στιγμή, η άλλη του κόρη, η αγαπημένη αδελφή της Έμμας, θα έχει στη ζωή της χαρές. Πώς μπορεί να ζήσει χαρές για το ένα του παιδί όταν έχει χάσει το άλλο; 

Αναρωτιέμαι: Αύριο μεθαύριο θα ζήσω τις χαρές του άλλου παιδιού μου. Πώς θα το ζήσω; Δε γίνεται αυτό το πράγμα

ο πατέρας της Έμμας, της 21χρονης φοιτήτριας που «έσβησε» στο νοσοκομείο, λίγες ώρες αφότου παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό στη Θεσσαλονίκη

Το μοιραίο τηλεφώνημα

Ο πατέρας της μιλά για τις δύσκολες στιγμές που ζει η οικογένειά του αλλά και για το πώς έμαθε για το τραγικό περιστατικό.

Η Έμμα πήγαινε στα γενέθλια μιας φίλης της, όταν ο οδηγός διερχόμενου οχήματος τη χτύπησε και την εγκατέλειψε αβοήθητη. Η φίλη της Έμμας, η Ιωάννα, στο μεταξύ είχε ανησυχήσει γιατί η 21χρονη καθυστερούσε. Την πήρε τηλέφωνο, όμως δε το σήκωσε η ίδια. Ήταν ένας περαστικός που βρέθηκε στο σημείο και την ειδοποίησε για το φρικτό τροχαίο. Η Ιωάννα έτρεξε στο σημείο από όπου κάλεσε τον πατέρα της, ο οποίος έμαθε με αυτόν τον τρόπο για τον τραυματισμό της κόρης του.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στο νοσοκομείο όπου οι γενναίοι γονείς της Έμμας πήραν την απόφαση να δώσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους δωρίζοντας τα όργανα της κόρης τους. 

Υλοποίησαν με αυτόν τον τρόπο την επιθυμία της Έμμας να γίνει δωρήτρια οργάνων. Μια  επιθυμία που είχε εκφράσει η κοπέλα κάποια στιγμή στους γονείς της, σε ανύποπτο χρόνο.

 Έμμας, της 21χρονης φοιτήτριας που «έσβησε» στο νοσοκομείο

Όλα στο σπίτι του πατέρα της Έμμας «μιλούν» για το αδικοχαμένο κορίτσι του

Η Έμμα είναι συνέχεια στο μυαλό και την καρδιά του πατέρα: «Της μιλάω από το πρωί που θα ξυπνήσω, μέχρι το βράδυ πριν κοιμηθώ», λέει εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του γιια τη συμπαράσταση που δέχονται από τον κόσμο στον ανείπωτο πόνο τους.

«Πανέμορφή μου, σήμερα θα είχαμε χαρές» - Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top