Κολωνός: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης – Τι της ζητούσαν

Τι λέει στο Star η σύζυγος του ενός εκ των νέων συλληφθέντων

Σοκάρουν τα όσα είπε στην τελευταία της κατάθεση η 12χρονη από τον Κολωνό, η οποία οδήγησε τις αρχές να κάνουν νέες συλλήψεις ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Η 12χρονη στις 36 σελίδες της κατάθεσής της, που έδωσε στις 11 Απριλίου, αναφέρεται σε 47χρονο οικογενειάρχη, που της ζητούσε γυμνές της φωτογραφίες.

Κολωνός: Ξεσπά μέσα από τη φυλακή η μητέρα της ανήλικης

«Ήταν ένας που ερχόταν στην πλατεία. Έχει και μια γυναίκα, τον είχα δει μαζί της», κατάθεσε. Όπως είπε, της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες με αντάλλαγμα χρήματα. «Μου ζητούσε όποτε ερχόταν στην πλατεία», είπε η 12χρονη.

Κολωνός: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης – Τι της ζητούσαν να κάνει

Η πλατεία του Κολωνού για τους περισσότερους συλληφθέντες φέρεται να ήταν σημείο συνάντησης. Εκεί σχεδίαζαν τις φρικιαστικές τους πράξεις για το ανήλικο κορίτσι.

Κολωνός: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης – Τι της ζητούσαν να κάνει

Αποκλειστικό: Η αποθήκη κολαστήριο στον Κολωνό που βίαζαν τη 12χρονη

Αυτό επιβεβαιώνεται και από την τελευταία της κατάθεση, την 6η κατά σειρά, που έφερε στο φως αποκλειστικά το Star και η Τασούλα Παπανικολάου.

Παιδοψυχολόγος: Αυτός μόνο φωτογραφίες ζητούσε ή έχετε βρεθεί και από κοντά ;

12χρονη: Έχουμε βρεθεί στο αμάξι. Νομίζω ότι είναι γκρι ασημί. Με τη γυναίκα του ερχόταν στην πλατεία. Είχε και ένα πατίνι.

«Ο σύζυγός μου ήταν κάθε μέρα μαζί μου»

Μετά την σύλληψη του, η σύζυγος του 47χρονου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο Star, τον ρώτησε τι συμβαίνει, μην μπορώντας να πιστέψει όσα άκουγε. Ο ίδιος αρνήθηκε όλα αυτά για τα οποία τον κατηγορούν. 

Κολωνός: Πήραν προθεσμία για την απολογία τους οι επτά συλληφθέντες

«Είχε ένα πατίνι ο άντρας μου. Η 12χρονη τον ρώτησε αν το πουλάει και αυτός της είπε “ναι, αλλά δεν το παίρνει κάποιος”. Του το ζήτησε για μια βόλτα και ο άνδρας μου της το έδωσε. Αυτό μόνο και κατά τα άλλα δεν του μίλαγε. Ο άντρας μου ήταν κάθε μέρα, όλη μέρα, κάθε λεπτό μαζί μου», είπε η σύζυγος του 47χρονου κατηγορούμενου.

Ο τρόπος δράσης του 53χρονου που εξέδιδε την ανήλικη

Παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μικρή, και τις πολλές καταθέσεις που έχει δώσει, συνεργάζεται με την παιδοψυχολόγο στην οποία δείχνει να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

«Τα χρήματα τα έδινα όλα στον Μ... » αναφέρει η 12χρονη, αποτυπώνοντας τη δράση του.  

Κολωνός: Ποιοι είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης

Παιδοψυχολόγος:Τι τα έκανες τα λεφτά;

Κολωνός: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης – Τι της ζητούσαν να κάνει

12χρονη: Τα έδινα στον Μ... . Ο Μ... μου έλεγε να βλέπω αν με κοιτάει καλά καλά ο ένας περιπτεράς, μετά μου είπε να του ζητήσω το τηλέφωνο  του...

Παιδοψυχολόγος: Ίδια χρήματα είναι και αυτός;

Κολωνός: Ξεκινά νέος κύκλος ανακριτικών ερευνών

12χρονη: Ναι.

Παιδοψυχολόγος: Κράταγες τίποτα;

12χρονη: Όχι, τα έδινα όλα σε εκείνον.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται ακόμα δύο άνδρες της γειτονιάς, που έχει αναφερθεί με λεπτομέρειες το κορίτσι σε αυτούς, για όσα της έκαναν.  

Δεδομένο πως θα έρθουν και νέες συλλήψεις για την υπόθεση θεωρεί ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας.

Δείτε στο βίντεο τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξηγώντας και γιατί η προφυλακισμένη μητέρα δε βλέπει για ζώσης την κόρη της:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top