«Ήταν εδώ όλες τις ημέρες χωρίς νερό και φαγητό», λέει ο γιος της 48χρονης

Η γυναίκα εντοπίστηκε ζωντανή μετά από τέσσερις μέρες που την αναζητούσαν

Χαμόγελα ανακούφισης και ευτυχίας στην οικογένεια της 48χρονης Ελένης, εφόσον εντοπίστηκε ζωντανή μετά από τέσσερις μέρες αναζητήσεων, στις Αρχάνες Ηρακλείου.

Κρήτη: Βρέθηκε ζωντανή η 48χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί

Η γυναίκα είχε βγει μαζί με τον σύζυγό της και τη 12χρονη κόρη τους για να μαζέψουν χοχλιούς, όμως την έχασαν, νύχτωσε κι έκτοτε δεν μπορούσαν να βρουν τα ίχνη της.

«Είμαστε πανευτυχείς. Όλη η ιστορία είχε ένα αίσιο τέλος» είπε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο Λεωνίδας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν για τον εντοπισμό της. 

Τα πρώτα λόγια του μεγαλύτερου γιου της 48χρονης Ελένης, η οποία εντοπίστηκε ζωντανή μετά από τέσσερις μέρες

Τα πρώτα λόγια του μεγαλύτερου γιου της 48χρονης Ελένης, η οποία εντοπίστηκε ζωντανή μετά από τέσσερις μέρες

Όπως είπε ο ίδιος, δεν ήθελαν να την πιέσουν κι έτσι δεν τη «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις για το πού βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες. «Πρέπει να πάμε σε ένα νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και σιγά σιγά θα μας τα πει όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν εδώ όλες τις ημέρες χωρίς νερό, χωρίς φαγητό. Εμείς από το σημείο αυτό είχαμε περάσει, είναι μια δύσβατη περιοχή με βράχους και ρυάκια» επισήμανε. 

Η γυναίκα βρέθηκε καθισμένη κάτω από ένα δέντρο. Είχε δίπλα της μια σακούλα, στην οποία θα έβαζε τους «χοχλιούς» που θα μάζευε. Είχε μαζί της μόνο το τσαντάκι της. 

«Ήταν τεράστια η αγωνία όλες αυτές τις μέρες. Έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα» είπε ο Λεωνίδας, του οποίου η σύζυγος είναι έγκυος. Κλείνοντας, ευχαρίστησε ξανά τους ανθρώπους που συμμετείχαν στις έρευνες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top