Ρόδος: Πλημμύρισε το αεροδρόμιο - Μάζευαν τα νερά της βροχής με κουβάδες

Εικόνες ντροπής μπροστά σε χιλιάδες τουρίστες

Τριτοκοσμικές εικόνες αντίκρισαν εργαζόμενοι και τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Από την νεροποντή πλημμύρισε το δάπεδο και χρειάστηκαν κάδοι απορριμμάτων, αλλά και πλαστικά δοχεία για να συγκεντρώσουν τα νερά, την ώρα που οι επισκέπτες στη χώρα μας φτάνουν κατά χιλιάδες. 

Μια νεροποντή που διήρκησε λίγη ώρα είχε σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσει μέρος από το ταβάνι του αεροδρομίου της Ρόδου. Αποτέλεσμα ήταν τα νερά σαν χείμαρρος να γεμίσουν τον χώρο ων αναχωρήσεων και μάλιστα σε ένα κτίριο που είναι καινούριο.

Οι εργαζόμενοι επιστράτευσαν κάδους απορριμάτων, πετσέτες, σκούπες, ακόμα και τα δοχεία που τοποθετούν οι επιβάτες τα προσωπικά τους αντικείμενα, προκειμένου να περάσουν από τις ακτίνες Χ και τον έλεγχο των αστυνομικών.

Πλημμύρισε το αεροδρόμιο της Ρόδου

Εικόνες χάους στη Ρόδο - Πλημμύρισε το αεροδρόμιο

Οι περισσότεροι μίλησαν για μεμονωμένο περιστατικό και έριξαν ευθύνες στον εργολάβο. Όμως οι εικόνες καταγράφηκαν από χιλιάδες τουρίστες και ταξίδεψαν παντού.  

Πάντως η Ελλάδα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για τον τουρισμό, μόνο... μόνο μούσκεμα δε θα τα κάνει, αφού αναμένεται να σπάσουμε κάθε ρεκόρ αφίξεων μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top