Κεφαλονιά: Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα μπροστά στα μάτια της μητέρας του!

Δεν ήξερε κολύμπι για να το βοηθήσει

Ένα αγοράκι 3 ετών ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και πνίγηκε σε πισίνα στην Κεφαλονιά/ κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ξέφυγε για λίγο από την προσοχή των γονιών του και έγινε το κακό! Ένα αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα ιδιωτικής βίλας στην Κεφαλονιά,.

Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρό 4χρονο αγοράκι που έπεσε σε πισίνα

Το ζευγάρι από τη Σρι Λάνκα έκανε εργασίες συντήρησης σε μία βίλα στις Μηνιές Κεφαλονιάς. Μαζί τους είχαν και τον γιο τους, 3 χρόνων. Το παιδάκι έπαιζε κοντά στην πισίνα, όταν ξαφνικά είδε η μητέρα το παιδί μέσα στο νερό. Η μητέρα όμως δεν ήξερε κολύμπι κι έβλεπε μπροστά τα μάτια της το παιδί της να πνίγεται! Φώναζε «βοήθεια» αλλά μέχρι να φτάασει ο πατέρας του παιδιού στην πισίνα, ο οποίος ήταν σε απόσταση, το κακό είχε γίνει. 

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αργοστολίου. Επί μία ώρα οι γιατροί είχαν πέσει πάνω από τον μικρό Λεβόν και προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γονείς του έξω από τα επείγοντα περίμεναν καρτερικά ένα ευχάριστο νέο. Δυστυχώς, όμως, ο μικρούλης δεν τα κατάφερε. 

«Οι άνθρωποι περιμένανε έξω, ενώ γινόντουσαν όλες αυτές οι προσπάθειες, ήτανε έξω και περιμένανε. Μετά όταν τους είπαμε να το δούνε, η αντίδρασή τους ήταν τραγική» περιέγραψε ο διοικητής του νοσοκομείου Κεφαλονιάς, Δημήτρης Μαρτίνης. 

Οι τραγικοί γονείς θα δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Αργοστολίου, για το πώς χάθηκε το αγγελούδι τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top