Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κλήθηκε σε νέα απολογία για «ροζ» βίντεο

Από την έρευνα προέκυψαν νέα στοιχεία

Τι είχε δηλώσει ο Αντώνης Κανάκης για τη συγκλονιστική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πρώην συνεργάτης του / Βίντεο από ANT1

Σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης ο πρώην τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος για την εμπλοκή του σε υποθέσεις δημοσιοποίησης, μέσω διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικών του συντρόφων.

Αντώνης Κανάκης: Πρώτη φορά βλέπουμε τη μητέρα του - Η συγκίνηση

Η κλήση του σε απολογία αφορά τη μία από τις δύο περιπτώσεις για τις οποίες είχε συλληφθεί τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2021, όταν του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Για την άλλη παραπέμφθηκε να δικαστεί με βούλευμα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Καθώς προέκυψαν από την έρευνα νέα στοιχεία που αφορούν στη διαρροή ενός ακόμη «ροζ» βίντεο, το οποίο εντοπίστηκε από την παθούσα σε πορνογραφική ιστοσελίδα (και για το οποίο υποβλήθηκε νέα μήνυση), ο ανακριτής τον κάλεσε εκ νέου να δώσει εξηγήσεις. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ότι το ανήρτησε εκείνος, δηλώνοντας άγνοια για τον τρόπο που διέρρευσε. 

Μόλις κλείσει κι αυτός ο φάκελος (για τον οποίο η δικογραφία περιλαμβάνει και 20 φωτογραφίες προσωπικού χαρακτήρα της παθούσας), θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο για να αποφανθεί για την παραπομπή του σε δίκη.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οριστικό «λουκέτο» στο μαγαζί του στην Αλόννησο

Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο (στην πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top