Θεσσαλονίκη-16χρονη: «Με φίλησε και πάγωσα, έτρεμαν τα πόδια μου»

Προπονητής κωπηλασίας διώκεται για βιασμό ανήλικης αθλήτριας

 Το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου για την υπόθεση με τον προπονητή κωπηλασίας

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες είναι ο 38χρονος προπονητής κωπηλασίας στη Θεσσαλονίκη μετά τις καταγγελίες ανήλικης μαθήτριας πως ασελγούσε πάνω της. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και ο προπονητής αναμένεται να κληθεί για απολογία στον ανακριτή. 

Θεσσαλονίκη: Δίωξη σε 38χρονο προπονητή κωπηλασίας για βιασμό ανήλικης

Επί επτά μήνες πέρυσι ο προπονητής κωπηλασίας φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά την 16χρονη αθλήτρια. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, της έλεγε ότι είναι ερωτευμένος, την έπειθε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, στον όμιλο του συλλόγου, στα αποδυτήρια, ακόμη και σε airbnb και ασελγούσε πάνω της, ασκώντας παράλληλα ψυχολογικές πιέσεις ώστε να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

«Με αγκάλιασε, με φίλησε, πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν γνωρίζω από αυτά τα πράγματα και πώς να αντιδράσω. Άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου. Αυτός το κατάλαβε και μου έλεγε "μην αγχώνεσαι". Μου έλεγε πως "δεν πρέπει να στεναχωριέσαι", καθώς "δεν είναι κάτι κακό" και με ρωτούσε αν θέλω να με χαϊδέψει» ήταν τα λόγια της ανήλικης κοπέλας.  

Προπονητής κωπηλασίας διώκεται για βιασμό ανήλικης αθλήτριας

Ηλιούπολη: Πώς κέρδισε ο προπονητής την εμπιστοσύνη των γονιών

Σύμφωνα με τη μητέρα της16χρονης, ο προπονητής είχε δημιουργήσει ακόμη και ψεύτικο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το οποίο έστελνε υβριστικά μηνύματα στο αγόρι της κόρης της.

Κάποια στιγμή η ανήλικη αθλήτρια άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά, οι γονείς της το αντιλήφθηκαν και απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγο όπου το παιδί αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε.  

Οι γονείς της 16χρονης κατέθεσαν μήνυση τον περασμένο Νοέμβριο. Ο προπονητής απομακρύνθηκε από τον σύλλογο όπου εργαζόταν και τώρα ο εισαγγελέας αφού εκανε την έρευνά του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό κατ' εξακολουθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους γονείς της ανήλικης πως ήταν ερωτευμένος μαζί της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top