Βόλος: 44χρονη πήγε ηρωίνη στον υπό κράτηση γιο της «για να μην πονάει»

Συνελήφθη η μητέρα για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στο κρατητήριο

Βόλος: 44χρονη Πήγε Ηρωίνη Στον Γιο Της Που Ήταν Υπό Κράτηση

Μία 44χρονη μητέρα συνελήφθη καθώς προσπάθησε να εισάγει στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 3,44 γραμμαρίων. Παραλήπτης θα ήταν ο 20χρονος γιος της, ο οποίος κρατούταν. Οταν εξετάστηκαν τα προσωπικά είδη του νεαρού βρέθηκε η ηρωΐνη.

«Ήθελα να στηρίξω το παιδί μου, για να μην πονάει» υποστήριξε η γυναίκα, που δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι ο γιος της θα περνούσε στερητικό σύνδρομο στο κρατητήριο, σύμφωνα με το gegonota.news.

Κορυδαλλός: Χειροπέδες σε σωφρονιστικό που προσπάθησε να εισάγει ηρωίνη

Ο 20χρονος είχε συλληφθεί για μπαράζ κλοπών και χθες θα περνούσε από ανάκριση, καθώς τον βάραινε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατά συρροή και κατ΄επάγγελμα εγκληματικές πράξεις. Η μητέρα του με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία δέχτηκε να του περάσει προχθές ηρωΐνη στο κρατητήριο.

Ο νεαρός αφέθηκε χθες ελεύθερος υπό όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή, αλλά η 44χρονη μητέρα του κρατείται και αντιμετωπίζει δίωξη για κακούργημα και συγκεκριμένα για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης. Η 44χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Παντελόνια.... καβάτζες ναρκωτικών στις φυλακές Νιγρίτας

«Ηθελα να τον βοηθήσω. Το παιδί μου κλέβει για τη δόση του, ζούμε μια αφόρητη κατάσταση», είπε με δάκρυα η μητέρα και η Εισαγγελία έδωσε εντολή για διενέργεια τοξικολογικής αλλά και ψυχιατρικής εξέτασης του 20χρονου. Στόχος των αρχών για τον νεαρό χρήστη είναι να τεθεί υπό παρακολούθηση σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης με εισαγγελική εντολή . Ο νεαρός με το ποινικό μητρώο, πριν λίγες ημέρες έκλεψε μέσα σε δώδεκα ώρες, έναν φούρνο, ένα μηχανάκι και ένα καφέ από όπου αφαίρεσε τάμπλετ και κινητά, ενώ εκκρεμούν σε βάρος του τρεις ακόμη δικογραφίες για κλοπές από τον περασμένο Μάρτιο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top