Καλλιθέα: «H κόρη μου νιώθει υπεύθυνη για τον θάνατο της αδερφής της»

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 12χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Καλλιθέα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης / Βίντεο από MEGA

Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Καλλιθέα όταν επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Ο τραγικός πατέρας, εκτός από την απώλεια της 12χρονης κόρης του, έχει να αντιμετωπίσει ακόμη μία «ανοιχτή πληγή»: να διαχειριστεί το θέμα της ψυχολογικής στήριξης της 14χρονης κόρης του που ήταν μπροστά στο τραγικό δυστύχημα και η οποία νιώθει τύψεις για την απώλεια της αδερφής της.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η πορεία του οχήματος λίγο πριν παρασύρει τη 12χρονη

Η άτυχη 12χρονη έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια της 14χρονης αδερφής της, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο ενός 32χρονου οδηγού.

Καλλιθέα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης

Η άτυχη 12χρονη έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο ενός 32χρονου οδηγού στην Καλλιθέα 

Ο πατέρας προσπαθεί να «μαζέψει τα κομμάτια του» και να στηρίξει τη γυναίκα και τις δύο κόρες του.

Μιλώντας για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια της 12χρονης, ο πατέρας του παιδιού δήλωσε στο MEGA πως η 14χρονη αδελφή της, θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για την τραγωδία. Το παιδί νιώθει άσχημα για αυτό που έγινε και έχει τύψεις.

Σήμερα για πρώτη φορά μετά το τραγικό τροχαίο, η 14χρονη πήγε στο σχολείο καθώς η οικογένεια της προσπαθεί να την «επαναφέρει» και να την επανεντάξει σε μια κανονικότητα, ώστε να βοηθηθεί ψυχολογικά, όσο αυτό είναι δυνατόν.

«Πήγαμε στο σχολείο σήμερα, θεωρούσαμε ότι ίσως να είναι κάπως καλύτερο αυτό για να ξεπεράσει αυτό το συμβάν που έχουμε τώρα. Το παιδί ένιωθε πως έφταιγε, αλλά όσο μπορούσα προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν φταίει για τίποτα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους για να την παρακολουθήσουν ώστε να ξεπεράσει όλο αυτό, το σημερινό αίσθημα που έχει», είπε αρχικά ο τραγικός πατέρας.

Καλλιθέα: Σε κατάσταση σοκ η αδελφή της 12χρονης που σκοτώθηκε

Πρόσθεσε ότι ο 32χρονος δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του παιδιού: «Όχι, δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Τίποτα. Τι να σας πω, δεν ξέρω τι να πω; Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου τίποτα άλλο, μόνο αυτό σκέφτομαι. Να πούμε ότι ήταν το καλύτερο παιδί, ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα κακό στη ζωή της. Γυμναζόταν, έκανε προσπάθειες, πήγαινε από εκεί να σπουδάζει, πήγαινε από δω. Το καμάρι μου, τώρα τι να σας πω, αυτό ήταν. Μας έφυγε ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή  για να δώσει εξηγήσεις για το πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τη 12χρονη μαθήτρια.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε να οδηγεί αυτοκίνητο ή μηχανή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top