Βίντεο ντοκουμέντο: Η πορεία του οχήματος λίγο πριν παρασύρει τη 12χρονη

Ο οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας

Δείτε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star το βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο στην Καλλιθέα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Καλλιθέα το μεσημέρι της Δευτέρας, με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι. Την ίδια ώρα, σε βίντεο ντοκουμέντο που είδε το «φως» της δημοσιότητας φαίνεται η πορεία του οδηγού, ελάχιστα λεπτά πριν παρασύρει το κοριτσάκι.

Καλλιθέα: «Δεν αντέχει η καρδιά μου» - Το ξέσπασμα του πατέρα της 12χρονης

Σοκάρει το βίντεο - ντοκουμέντο από την πορεία του αυτοκίνητου που παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη στη Θησέως, μπροστά στα μάτια της αδελφής της. 

Καλλιθέα: Δε λειτουργούσαν τα φανάρια στο σημείο που σκοτώθηκε η 12χρονη

Σε αυτό φαίνεται το λαχανί αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Θησέως, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Ποσειδώνος. Στην αριστερή λωρίδα, υπάρχουν στο φανάρι σταματημένα αυτοκίνητα, που περιμένει να ανάψει το πράσινο φανάρι, προκειμένου να κατευθυνθούν στην οδό Σπάρτης.

Καλλιθέα: Σε κατάσταση σοκ η αδελφή της 12χρονης που σκοτώθηκε

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από το αμάξι που παρέσυρε τη 12χρονη

Περίπου 20 μέτρα από εκεί, ο οδηγός παρέσυρε την ανήλικη που επέστρεφε από το σχολείο, η οποία διέσχιζε τη λεωφόρο εκτός διάβασης πεζών.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Ο οδηγός του αμαξιού σταμάτησε και αποβιβάστηκε σε κατάσταση σοκ και λίγο αργότερα συνελήφθη. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όμως ήταν ήδη αργά.

Καλλιθέα: Δίωξη στον οδηγό που σκότωσε τη 12χρονη

Κατηγορίες για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 32χρονου οδηγού που συνελήφθη.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος (κακούργημα) καθώς και την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ ο κατηγορούμενος κρατείται προσωρινά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top