Κρήτη: Πατριός βίαζε και εξέδιδε τον γιο της συντρόφου του

Ισχυρίστηκε ότι είχε κουραστεί από την ερωτική ζωή με τη σύντροφό του

Φρίκη προκαλούν οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Την περασμένη Πέμπτη 16χρονη κατήγγειλε πως 21χρονος την άρπαξε και τη βίαζε μέσα στο σπίτι του, όπου την κρατούσε παρά τη θέλησή της - «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αποτροπιασμό και οργή προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τον 53χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τον ανήλικο γιο της συντρόφου του στη Μεσσαρά της Κρήτης

Σύμφωνα με το cretalive.gr πριν από έναν χρόνο περίπου έφτασε στις αρχές ένα βίντεο που έδειχνε τον 53χρονο Σύρο να κακοποιεί σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι, το οποίο υπέμενε αβοήθητο τη διαστροφή και τη νοσηρότητα του συντρόφου της μητέρα του. 

16χρονη καταγγέλλει πως έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού από 21χρονο

Το ίδιο το παιδί είχε καταθέσει στους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχιάτρου ότι ο πατριός του όχι μόνο το βίαζε, αλλά το εξέδιδε και σε άλλους άνδρες, δίνοντας μάλιστα και κάποια στοιχεία του προφίλ τους. Οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα αυτά και πλέον θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Την επόμενη Παρασκευή ο 53χρονος, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης, καλείται εκ νέου στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, ώστε να απολογηθεί και για την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση. 

Ναύπακτος: Άρπαξε 16χρονη και τη βίαζε 19 μέρες

Η δικογραφία περιλαμβάνει τρεις ακόμα άνδρες, οι δύο εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και είναι επίσης κατηγορούμενοι. Φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά το αγόρι έναντι αμοιβής, την οποία έδιναν στον πατριό του. 

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και άπαξ τελεσθείς από άγνωστο δράστη, γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Γαλλία: 16χρονος άρπαξε από παιδική χαρά 5χρονη, τη βίασε και τη σκότωσε

Ο «πατριός» κατηγορείται ότι εξέδιδε τον γιο της συντρόφου του από τον Ιανουάριο του 2020 έως το καλοκαίρι του 2021.

Κρήτη: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Η αρχική υπόθεση αποκαλύφθηκε ουσιαστικά μετά από τις ενέργειες που έκανε το μεσαίο παιδί της οικογένειας, 25 ετών σήμερα, το οποίο φοιτούσε σε ειδικό σχολείο. Αυτό, υπό την καθοδήγηση προσώπου της εμπιστοσύνης του, έπεισε τον μικρό του αδερφό, 14 ετών τότε, να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο τη σεξουαλική κακοποίηση που το παιδί υπέμενε από την έκτη δημοτικού. Το βίντεο αυτό αποτελεί αδιάψευστο ντοκουμέντο της δικογραφίας που σχημάτισε η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Κρήτη: Συνελήφθη άνδρας σε πλοίο για τον βιασμό 14χρονης

Κρήτη: Τι είχε υποστηρίξει ο πατριός

Στην απολογία του ο πατριός ισχυρίστηκε ότι είχε κουραστεί από την ερωτική ζωή που είχε με τη μητέρα των παιδιών, «θόλωσε» και έγινε αυτό που έγινε μία και μοναδική φορά, αυτήν που είναι καταγεγραμμένη στο κινητό.

Τι δήλωσε στο cretalive.gr ο συνήγορος του 53χρονου

Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε κινηθεί διαδικασία προκειμένου να ελεγχθεί ποινικά και ο ρόλος της μητέρας, για το κατά πόσο γνώριζε τα όσα εκτυλίσσονταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σε ό,τι αφορά στην κατηγορία της μαστροπείας για την οποία αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή, ο συνήγορος του κ. Γιώργος Λιονάκης υποστήριξε ότι ο εντολέας του αρνείται την αποδιδόμενη κατηγορία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top