Κρήτη: Συνελήφθη άνδρας σε πλοίο για τον βιασμό 14χρονης

Τη γνώρισε μέσω διαδικτύου και τη βίασε

Κρήτη: Συνελήφθη Άνδρας Σε Πλοίο Για Βιασμό 14χρονης

Χειροπέδες σε έναν 43χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης, την οποία φέρεται να γνώρισε μέσω social media πέρασαν οι αστυνομικοί. Ο άνδρας συνελήφθη σε πλοίο της Κρήτης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας το βράδυ του Σαββάτου από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης, ένας 43χρονος Έλληνας που αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τον βιασμό ενός ανήλικου παιδιού.

Ο άνδρας είναι κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Τη γνώρισε μέσω διαδικτύου και τη βίασε

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, παρά τη θέληση της ανήλικης.

Το κοριτσάκι ήταν εκείνο που μη μπορώντας να αντέξει άλλον τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του τον κατήγγειλε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top