Γαλλία: 16χρονος άρπαξε από παιδική χαρά 5χρονη, τη βίασε και τη σκότωσε

Παρενοχλούσε παιδιά και στο παρελθόν ο κατηγορούμενος

Γαλλία: Βίασε, Σκότωσε Και Πέταξε Στα Σκουπίδια 5χρονη

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Γαλλία τις εξελίξεις μιας φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού και δολοφονίας ενός πεντάχρονου κοριτσιού. Κατηγορούμενος ένας 16χρονος, ο οποίος φέρεται να βίασε, να σκότωσε και μετά να πέταξε στα σκουπίδια το παιδί.

Γαλλία: Νεκρό 5χρονο κορίτσι μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

Τα ίχνη της 5χρονης Ροζ είχαν χαθεί την Τρίτη ενώ έπαιζε στην παιδική χαρά. Η τη μητέρα της ανέφερε αμέσως την εξαφάνισή της στην αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ο 16χρονος έδωσε αρχικά ψεύτικη κατάθεση, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι είχε δει το παιδί στην αντίθετη κατεύθυνση. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, υπέδειξε το σωστό σημείο και η σορός του παιδιού εντοπίστηκε γυμνή μέσα σε σακούλα σε κάδο απορριμμάτων.

Τελικά, ο ανήλικος κατηγορούμενος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα συνελήφθη. Κατηγορείται ότι πρώτα βίασε και στη συνέχεια σκότωσε το πεντάχρονο κοριτσάκι.

Στο παρελθόν είχε τεθεί σε κοινωνική δομή, καθώς είχε παρενοχλήσει και βιάσει κι άλλα παιδιά στο παρελθόν. Επέστρεψε στο σπίτι του τον Ιανουάριο, όμως δε σταμάτησε να παρενοχλεί ανηλίκους.

Γαλλία: «Σήμερα ποιος θα έρθει να με πάρει αγκαλιά;» - Συγκλονίζει η μητέρα της Ροζ

Η μητέρα της μικρής Ροζ ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη φρίκη που έζησε το κοριτσάκι της στα χέρια του παιδόφιλου.

Μιλώντας για το παιδί της ξέσπασε σε λυγμούς: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γλυκάνει τον πόνο μιας μητέρας. Είναι πολύ σκληρό. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να μου φέρει πίσω την κόρη μου. Δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι πολύ σκληρό. Γείτονες μου φέρνουν τριαντάφυλλα για τη Ροζ μου, γιατί την έλεγαν Ροζ. Την έλεγαν Ροζ, όπως ένα λουλούδι. Την έλεγαν Ροζ και ήταν το μωρό μου, ήταν η κούκλα μου, ήταν το λουλούδι μου. Σήμερα ποιος θα έρθει να με πάρει αγκαλιά, ποιος θα μου δώσει ένα φιλί, ποιος θα έρθει να με πεί μαμα…Ποιος;», δήλωσε.

Της Μαρίας Δεναξά

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top