Γαλλία: Νεκρό 5χρονο κορίτσι μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

Συνελήφθη ένας 16χρονος

Γαλλία: 5χρονη Βρέθηκε Νεκρή Σε Σακούλα Σκουπιδιών

Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε μια σακούλα απορριμμάτων σε διαμέρισμα της πόλης Ραμπερβιγιέρ στη Γαλλία.

Η αστυνομία συνέλαβε για τη δολοφονία της 5χρονης, έναν 16χρονο, ο οποίος και υπέδειξε το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της, η οποία ήταν γυμνή. 

Τραγικός θάνατος στο Παρίσι: Πιάστηκε το παλτό της στις πόρτες του μετρό

Αρχικά ο 16χρονος είχε δώσει ψεύτικη κατάθεση, υποστηρίζοντας ότι είχε δει το κοριτσάκι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από εκεί που βρέθηκε. 

Σύμφωνα με γείτονες, ο δράστης ζούσε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα για περισσότερο από ένα μήνα. Χθες μάλιστα το απόγευμα χτύπησε το κουδούνι μια γειτόνισσάς του και τη ρώτησε πού θα μπορούσε να πετάξει τις σακούλες με τα σκουπίδια, κάτι που της φάνηκε περίεργο, καθώς, όπως είπε, γνώριζε πού είναι το κοντέινερ.

Γαλλία: Συνελήφθη ο σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε τεμαχισμένη σε πάρκο

Η πεντάχρονη εξαφανίστηκε την Τρίτη, ενώ έπαιζε στην παιδική χαρά, με τη μητέρα της να αναφέρει αμέσως την εξαφάνισή της στην αστυνομία. 

Δύο ώρες αργότερα το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο διαμέρισμα του 16χρονου, ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ήταν υπό κράτηση σε αρμόδιες δομές.

Μαθητής στη Γαλλία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου καθηγήτρια μέσα στην τάξη

«Είχε τη συνήθεια να προσεγγίζει και να προσεγγίζετε από νεαρά παιδιά και να κάνει απρεπείς χειρονομίες σεξουαλικής φύσεως», είπε ο δήμαρχος της πόλης, Ζαν Πιερ Μισέλ.

Ο 16χρονος συνελήφθη και ανακρίνεται από τις αρχές.

Παρίσι, Μαρία Δεναξά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top