Βασίλης Τόπαλος: Ανατροπή- Αναμένονται νέες διώξεις για τον θάνατό του

Τι έδειξαν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Ανατροπές φέρνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης στην υπόθεση του θανάτου του 16χρονου αθλητή της πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την έκθεση, πολύ σύντομα αναμένεται να γίνουν διώξεις από την εισαγγελία.

Τόπαλος: Τι Συνέβη Στο Γυμναστήριο Όταν Κατέρρευσε; - Video

«Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής δεν καταγράφονται τραύματα στο κρανίο του αθλητή, κι έτσι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό που λένε ως αφήγημα όλοι οι μάρτυρες ότι δηλαδή έχασε τις αισθήσεις του μέσα στην τουαλέτα και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη για τη ζωή» σημείωσε ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ακόμη, δε βρέθηκαν απαγορευτικές ή ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του. Το παιδί δεν είχε κανένα παθολογικό αίτιο, που να εξηγεί την κατάρρευσή του. 

Βασίλης Τόπαλος: Με τρία άτομα και τον αδερφό του έκανε προπόνηση 

Ο φάκελος της δικογραφίας μεταβιβάστηκε στις εισαγγελικές Αρχές, όπου έχουν καταθέσει αρκετοί μάρτυρες. «Υπάρχουν αρκετές αντιφάσεις σε αυτά που έχουν κατατεθεί από μάρτυρες και αυτά τα οποία καταγράφονται στις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Ως εκ τούτου, εκτιμάται ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες» σημείωσε ο Πέτρος Κουσουλός, εκτιμώντας ότι πολύ σύντομα ορισμένοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με διώξεις που θα ασκηθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top